![]() |
|
Układ elektryczny i zapłonowy Montaż, demontaż oraz kontrola elementów jak: alternator, akumulator, regulator napięcia, CDI, okablowanie, światła, bezpieczniki, przełączniki, światła stopu, czujnik nóżki bocznej, wiatraki, klaksony, tripmastery, kontrolki, rozruszniki i kierunkowskazy. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#25 |
Miasto: Wrocław
Motocykl: Transalp 600 '87
![]() Online: 1 dzień 11 godz 7 min 27 s
|
![]()
Wiecie może czy cewki do RD04 i Trampka 600 są takie same? za zdjęciach wyglądają identycznie, Haynes przy rezystancji uzwojenia również nie rozróżnia tego. Jedyne co je różni to cena na allegro, te podpisane jako Africa są droższe
![]() Chcę wymienić.przewody WN i nigdzie nie mogę znaleźć informacji czy te cewki są "jak z WSKi", a nie chcę ukręcić kabla jeśli okaże się niewymienialny. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wymiana przewodów hamulcowych | A.Twin | Hamulce, kola, opony | 37 | 04.01.2018 03:24 |
Ochrona przewodów i styków | mucha_dub | Układ elektryczny i zapłonowy | 3 | 29.07.2013 16:55 |
kolejność przewodów z alternatora | Baal | Układ elektryczny i zapłonowy | 13 | 10.12.2010 17:14 |
Routing przewodów do gaznika | Dnieprw | Uklad paliwowy i wydechowy | 6 | 14.04.2008 12:00 |