Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Przygotowania do wyjazdów

Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale.

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 06.06.2016, 11:33   #2
Emek
I CAN'T KEEP CALM I'M FROM POLAND KU_WA Słońce do 04.09.24

Emek's Avatar

Zapłaciłem składkę :) Dział PiD

Miasto: Scyzortown
Motocykl: No Afrika anymore
Emek jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 rok 7 miesiące 1 tydzień 6 dni 14 godz 14 min 23 s
Domyślnie

Najlepiej już. Weź pod uwagę dokąd chcesz lecieć. Jak ja leciałem do Tbilisi latał tylko LOT, Kutaisi Wizzair. LOTem masz normalny bagaż ( u mnie 4 sztuki wszystkie przeważone) i nikt się nie czepiał. W Wizz będziesz musiał skalkulować czy dopłata do bagażu się opłaca. Z Kutaisi masz do Tbilisi co najmniej 3,5 h autem. W praktyce pewnie ze 4 jak nie lepiej. Lotem płaciłem ok 1000 pln i bagaże w cenie. Lot Wizz do Kutaisi był tańszy ale chłopaki leciały ze spora ilością betów i cenowo wychodziło porównywalnie licząc z nadbagażem ale to były namioty i tego typu szpej.
Odpraw się online bo na ten kierunek sprzedają sporo więcej biletów niż miejsc i sytuacja była taka że ci co byli odprawieni i mieli w systemie zajęte miejscówki polecieli a część ludków została bo nie było miejsc.
Emek jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania