|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Sneer,
ja też tak uważałem, że spokojnie i gmole niepotrzebne - i wiadomo, trochę piasku i szkoda całkowita ![]() Jak chcesz możemy się jakoś "ustawić" - obejrzysz robotę Henrego na crf'ie. Co do reszty Twoich pytań: Ad1: przed odbiorem afry zawiozłem do salonu gniazdo oxforda -zamontowane w dedykowane miejsce, wygląda jak oryginał ![]() Ad2: Zamówiłem i używam non-stop. Głównie w garażu, bo mniej miejsca moto zajmuje. Zawsze można zdjąć. Ad3. Tu już moje zdanie znasz. Nie chcę w razie "W" kalkulować czy zgłaszać szkodę z AC czy też może się nie opłaca, bo za rok za afrę i samochody w rodzinie zapłacę 4k pln więcej za AC... Ad4: Nie widziałem ich na żywo, więc się nie wypowiem. Planuje centralny z oferty H&B i rolka. Ad5: Jak w pkt. 1 - zawiozłem oxfordy, grzeją jak to oxfordy - bardzo dobrze. Sterowanie oryginalnych masz zamontowane na manetce, jak masz dużą dłoń chyba może to przeszkadzać. No i za gniazdko i zapalniczkę zapłaciłem 260 pln (montaż gratis), a nie 1800 pln jeżeli ma to dla Ciebie znaczenie ![]() pzdr tommi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
Online: 0
|
![]() |
![]() |