![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Piastów k. Wawy
Motocykl: CRF 450R, ST 1100, Rd03
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 19 godz 7 min 56 s
|
![]() Cytat:
Witaj, czy pozycja "Motocyklista doskonały" już wpadła w twoje ręce? Daj znać jeśli uznasz, że może Ci w czymś pomóc. MB |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
|
![]()
Patiomkin - niestety nie czytałam tej pozycji, dzięki za podpowiedź, chętnie jej poszukam i przeczytam.Co do zdjęć, to mam problemy techniczne z ich dodawaniem-jak to blondynka, ale się postaram...niebawem. Jeżeli zaś chodzi o szukanie Afri do jazdy za kierownicą, to chyba muszę dokonać wydłużenia kończyn dolnych metodą Jelizarowa, bo ni chu...chu...- nie dosięgam i masa zbyt duża.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez ramires : 07.03.2009 o 00:41 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Piastów k. Wawy
Motocykl: CRF 450R, ST 1100, Rd03
![]() Online: 1 miesiąc 6 dni 19 godz 7 min 56 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2008
Miasto: Polska poł.-wsch.
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 22 godz 35 min 55 s
|
![]()
Misiak, jak się spotkamy (mam nadzieję), to nawet kilka Ci zademonstruję, bo widzę,że w potrzebie jesteś.A przy okazji opowiem Ci o tej książce, bo chyba gustujesz w tematyce współczesnego savoir-vivre'u.Patiomkin, dzięki, odezwę się na
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nie świeży tylko Nowy
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 5 dni 18 godz 40 min 25 s
|
![]()
Dzień dobry w tym dziale jeszcze mnie nie było............
![]() jak tu pięknie ... i o pozycjach rozmawiaja ![]() dobrra do konkretów.. Proponuję się zalogowac na forummotocyklistów i poczytać troche tematów Tomka Kuliga... instruktor motocyklowy, można smiało powwiedzieć ,że dość dobrze zna się na technice jazdy p.,s. Potem was się dziewczyny podpytam o spodnie dla mojej żony .... na motocykl jaki ewygodne jakie przewiewne itd w których się lepiej eeeeee noo układa pupa itd..... Ale to jeszcze za pare michów niech mi żona urodzi córeczkę i wtedy dostanie prezent.. w rozmiarze nooooo 32 ...( hmm ale chyba większy bede musiał kupić rozmiar ![]() Także będę tu czasem zaglądał i się pytał... pozdrawiam
![]() |
#7 |
wondering soul
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
![]()
Jesli chodzi o szkoły jazdy, to dla kobitek (z resztą nie tylko) zdecydowanie poleciłabym ProMotora. Są naprawdę dobrzy i wiedza co robią. Z resztą Tomek Kulig u nich kiedys uczył. Potem się jakoś rozeszli, ale nie mam pojęcia dlaczego... W każdym razie ProMotor ma "duże doświadczenie" z kobitkami. Można też do nich przyjś na wykłady z teorii techniki jazdy (przydatne) i zajęcia warsztatowe (dla mnie bomba i dużo nowych informacji, a z opinii większych wyjadaczy warsztatowych wynikało, że dowiedzieli się o wielu przdatnych w garażu trikach). Enduro też można z nimi pojeździć. Mają nabyć kilka moto enduro (na razie chyba jeszcze nie ma i trzeba jeździć na sowich). No i w przygotowaniu jest tor endurowy. Według mnie same lekcje przygotowujące do egzaminu na A są nie dokonca "wystraczjące" i warto potem pochodzić na doszkalanie techniki. Dopiero wtedy zaczyna się prawdziwa jazda. W moim przypadku kurs na A to była zupełna porażka. Owszem zdałam od razu, ale tak naprawdę to nic się nie nauczyłam. Niestety mało fachowe podejście do tych kursów to cecha większości szkół moto (przynajmniej póki co).
"Motocyklista doskonały" to chyba powinna być pozycja obowiązkowa dla każdego motocyklisty i - tki ![]() Pozdr
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Co na Wrzesien 2013 na 2 pierwsze tyg. | Beny | Umawianie i propozycje wyjazdów | 5 | 18.04.2013 21:46 |
Regulator Napięcia - pierwsze oznaki agonii...? | piotr_3miasto | Układ elektryczny i zapłonowy | 46 | 30.12.2009 23:49 |