![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 13 godz 21 min 13 s
|
![]()
o ccuurrvvaaa, ale wejscie. No zapodam az muzyke zapodam
Juz wiadomo dlaczego nie bylo Cie na forum, po prostu lubisz duze tloki, duze skoki i duze cylindry. Troche mi to nie pasuje do srednich wartosci BMWiarzy, ale wyjatki potwierdzaja regule ![]() Piekne toto, kiedy picuje sie motur na maxa i z garazu prosto w teren. Wielu motocyklistow pewnie tak zareagowalo Wiec tym bardziej masz to odemnie Fajnie ze jestes, bedzie nas tu wiecej do podkopywania fundamentu ewrokolchozu ps. ooo, Jest juz kilku ktorzy tez sie dolaczaja
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Ostatnio edytowane przez fassi : 10.02.2016 o 09:12 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
trampkarz emeryt
![]() |
![]()
Znam maszynę i ma ona swój urok
![]() ![]() Situ, pochwal się jeszcze jak się Bigosa kluczem na skrzyżowaniu odpala, bo to jest pierwszorzędne ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Garwolin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 dni 15 godz 37 min 3 s
|
![]() Cytat:
Z pięknego malowania juz niewiele sie zostało.... porysowany solidnie, handbary połamane. Zyyyycie ![]() Ostatnio edytowane przez pawelsitek : 10.02.2016 o 10:45 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Nooo Ave Ty i niech moc będzie z Tobą.
P.S Pieknie gada - równiutko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: May 2010
Miasto: Garwolin
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 dni 15 godz 37 min 3 s
|
![]()
No i jest, wspanialości pomarańczowe!
Jako że tylny amor z BIGa jest paskudny i nie robi, postanowiłem uleczyć chorą służbę zdrowia. Tylny amor od LC4 640 SM, skok taki jak w enduro tylko sprężyna twardsza, licze na to że przypasuje idealnie i nie bedzie trzeba nic gmerać . Chodzi na kiwaczce, więc do Bee Geesa bedzie jak znalazł. ![]() Teraz trzeba pogmerać z kiwaczką, pociąć airbox i potem polutować, skrócic zbiorniczek azotu w amorku a potem ponownie nabić. P.S. - wycialem układ elektroniczny ruzruchałki ktora sprawdza wcisniecie sprzęgła, dekompresatora i stopki bocznej bo sie paskudztwo sypało, wtedy musiałem z klucza 13 odpalać. Połączyłem układ na krótko. Pompa paliwa wymaga regeneracji bo średnio podaje jak jest na rezerwie, bede sprowadzał zestaw naprawczy Mikuni. No, na razie tyle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: Strzelce Opolskie
Motocykl: CBR 1100 XX
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 19 godz 31 min 12 s
|
![]()
Mój znajomy w zeszłym roku kupił bigosa i szykowal go na nasz wyjazd do Rumunii. Podobne mody ,lampa i stelaż z szyba z gs-a ,zawias przód z ktm,wydech GPR itp.
Całość robił nagik nad magiki... Proszę Mistrza Magii do tablicy 😈