Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Warsztat XRV 650 / XRV 750 > Regularne czynności serwisowe

Regularne czynności serwisowe Wymiany: płynu hamulcowego, chłodniczego, oleju silnikowego i w zawieszeniu, filtrów, opon, zębatek i łańcuchów, świec. Regulacje: zaworów, gaźników, łańcuchów, łożysk główki ramy, świateł. Kontrola: opon, linek, akumulatora, łożysk, przygotowanie do sezonu i do zimy, smarowanie elementów.

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 10.01.2016, 10:56   #1
tom500

tom500's Avatar

Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07
Przebieg: rosnący
tom500 jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 dni 8 godz 57 min 6 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Paluch Zobacz post
Romik by stać się bardziej wiarygodnym dla forum można podać skąd się pochodzi np. Jesteś tu niedawno i ludzie Cię nie znaju. Szukasz w Wielkopolsce. Mieszkam w wielkopolskim ale najbliżej mam do Łodzi .
Szynszyl chciałbym by mój silnik składał człowiek kompetentny. Tak jak każdy zresztą. Czytając posty założyciela wątku wysnuwam(subiektywnie) wniosek, że człowiek prosi o pomoc nie mając śmiałości by zrobić to wprost. Nie śmierdzi też zbytnio kasą. Z tego co czytałem, wiem że prowadzisz warsztat i pewnie masz wiedzę jak wykonać tą naprawę. Jest na forum jeszcze kilku czarnuchów, którzy dali by radę to chłopakowi ogarnąć. Oczywiście nie charytatywnie ale tak by wilk był syty i owca cała. Chłopaki złóżcie Romikowi na . ofertę a może sobie coś wybierze np. co do ceny, odległości czy może formy spłaty. Dziś dzień dobrych uczynków i rock'n roll'a .
ps. Każdy z nas był kiedyś świeżakiem.
Paluch dobrze prawi, popieram
tom500 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania