![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2011
Miasto: Błażowa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 5 dni 13 godz 26 min 58 s
|
![]()
Korbowód to około 600 zł, zamiennik np Hot Rods, wymiana też może sporo kosztować
zpytaj u Olka http://sklep.olekmotocykle.pl/korbowody.html Pocieszę cie że u mnie w Dr 650 SE było podobnie. Wymieniłem sam sworzeń tłoka, oryginalny kosztował 70 zł i od dwóch sezonów czyli jakieś 8kkm jest cisza. 80% tych kilometrów to teren... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Dabrowa G.
Motocykl: RD07a DRZ 400E
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 10 godz 22 min 26 s
|
![]()
Uderz do ArturaS on zęby zjadł na xtkach na pewno doradzi i pomorze z częściami.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Jaro dobrze mówi- zanim to rozbierzesz i narobisz sobie kosztów, podjedź do dobrego specjalisty, żeby Ci to osłuchał na żywo.
Jak do Artura masz za daleko to w Bielsku jest u Fuczika (taki sklep na ul. Akademii Umiejętności) taki gość co xt-ki zna dobrze- Sebastian. No i w Goczałkowicach- przy DK 1- Wirek. Najpierw daj im posłuchać, a potem planuj robotę |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Michał
![]() |
![]()
Dokładnie, jak nie masz pojęcia co i jak w środku (jak ja np.) to jedź do kogoś kto się zna. Chyba że chcesz sam robić koniecznie metodą prób i błędów. Liczysz koszty a na razie g..no wiadomo. Jeździć się chyba z tym nie powinno? Pozdr.
Edyta - dopiero posłuchałem tego (bez hd bo mi nie robi) i nic specjalnego nie słyszę. Tak jak pisał Marek na 1 szej stronie, mój TT też lekko stuka jak jest zimny, potem nie. Kumpla XT również.. Jedź do dobrego mechanika zanim silnik rozbierzesz..wirtualnie. Albo do Artura uderz. Ostatnio edytowane przez Mhv : 28.11.2015 o 11:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stuki w serduchu | Xargo1 | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 73 | 12.02.2009 11:28 |
Stuki z silnika | plakiet | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 17 | 26.08.2008 07:10 |