![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#9 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Gliwice
Motocykl: RD 07a i orange, ale biały-250 EGS
![]() Online: 2 tygodni 1 dzień 17 godz 38 min 13 s
|
![]()
O tym nawet nie pomyślałem, że przeca wjeżdżam do innego kraju. Jakoś...wszędzie tak blisko się zrobiło.
![]() Nie wystarczy dowód zakupu, żeby zarejestrować moto. Potrzebny jest dowód rejestracyjny, czy brief, czy inny papiór potwierdzający że kiedyś dany sprzęt był zarejestrowany. A mój ma 25 lat, i sprowadzony był w czasach, kiedy nikt na dokumenty nie zwracał uwagi, bo "na ..uj mi papier, jak to i tak po krzakach jeździ". Naczelny, nie jeżdżę po lasach. Jeśli się już zdarzy, to jako dojazdówka (ale DROGĄ leśną) na hałdę, albo piaskownię. Wiosną i latem w ogóle nie jeżdżę w teren, bo się wszystko lęgnie i rozmnaża. Poza tym mamy kilka torów na Śląsku. Także nie szczyp mnie...:P ![]() A jak chcesz pogadać, to w Brennej będę ![]() Z tym, że przecież przekraczam granicę z moto na pace/przyczepie, rzeczywiście zabiłeś mi ćwieka. Tym gorzej dla mnie... Ostatnio edytowane przez BartekJ : 22.10.2015 o 21:43 |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Rumunia | Wegrzyn | Umawianie i propozycje wyjazdów | 15 | 08.08.2013 22:37 |
Rumunia | 7Greg | Przygotowania do wyjazdów | 69 | 16.09.2008 15:53 |