![]() |
|
Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki Montaż i demontaż elementów jak: panele boczne, czacha, owiewki, szyby, kanapy, deflektory, lusterka, osłony goleni, błotniki, naklejki, zegary i linki– tylko oryginalne rozwiązania! |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Motocykl: RD03
![]() Online: 20 min 7 s
|
![]()
Dzieju: Ac mam, ale zawsze jeden krok dalej, to już nie bliżej.
dzwiedz: czyli demontaż jest czasochłonny? Nawet jakby złodziej miał ukraść, to zejdzie mu chwila, więc może uda się udaremnić? To zawsze coś. Choć ja szykam bardziej blokady na kierownicę dla Dodge'a Charger z 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Poznań
Motocykl: Triumph Tiger 800
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 3 godz 41 min 39 s
|
![]() Cytat:
Na targach Inter Cars podszedł do mnie facet, który powiedział, że tydzień wcześniej nasza blokada uratowała mu auto - to był Passat za 13 tys. Mało kto wykupuje AC na takie auto, a strata 13 tys potrafi zaboleć. Złodzieje włamali się do środka, odpalili auto i jak zorientowali się, że jest blokada to odpuścili. http://niedzwiedz-lock.pl/o-nas/prob...issan-qashqai/ te zdjęcia dostaliśmy od faceta, któremu w lipcu próbowano ukraść auto we Francji. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
![]() |
![]()
Masz rację ale przy pojazdach "chodliwych" może się opłacać.
Kiedyś zbyt długo zwlekałem z decyzją i 23 tys.zł odjechało w nocy. A tak można odebrać kasę i kupić następne.
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: Aug 2010
Miasto: Poznań
Motocykl: Triumph Tiger 800
![]() Online: 3 tygodni 6 dni 3 godz 41 min 39 s
|
![]() Cytat:
![]() ale nawet jeżeli masz ubezpieczenie to utrudnianie życia złodziejowi ma sens. Żadna ubezpieczalnia nie wypłaci kasy na drugi dzień i raczej wątpliwe jest to, że ta suma będzie "rynkowa". Wiadomo, że firmy ubezpieczeniowe zarabiają na zaniżaniu odszkodowań - a nie jak to opowiadają w TV np. na zastąpieniu agentów infolinią... Do tego dochodzi utrata rzeczy, które odjadą razem z autem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
-blokada kierownicy |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Elastyczny luz na kierownicy. | paku | Rama, zawieszenia, napęd | 19 | 08.08.2014 13:47 |