![]() |
#11 | |
Ajde Jano
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Rataje Słupskie
Motocykl: Raczej nie będę miał AT
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 2 tygodni 1 godz 11 min 37 s
|
![]() Cytat:
To się nazywa życie . Gdy w 2006 roku pojechaliśmy z małżonka do Norwegii to nie przejmowaliśmy się jeżdżąc po tamtejszych szutrach ![]() chwilę później w lipcu przejechaliśmy przez Urdele , bo nikt nam nie powiedział że się nie da ,a motocykl był podobnie zapakowany , tylko bez worków foliowych ![]() Pierwsza gleba na luźnym szuterku i pierwszy raz urwany halogen jeszcze nie wzbudzały należytego respektu , ale ja wtedy miałem zaledwie dwa krzesełka . Teraz po latach potrafię sobie już odmówić przyjemności podnoszenia motocykla po glebie , świadomie wycofując się z wrażliwych miejsc , bo zauważyłem że jakby mniej pary pozostało mi w rękach . Oczywiście staram się nie poddawać , obiecując sobie zabranie się za siebie, najczęściej podczas otwierania butelki piwa mówiąc że ta jest już ostatnia . A z Touratecha mam zamontowane takie odbojniki na przednim zawieszeniu , nigdy nie miałem asistance i nigdy nie zakupiłem AC
BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości. Ostatnio edytowane przez consigliero : 25.07.2015 o 17:32 |
|
![]() |
![]() |