![]() |
|
Silnik, sprzęgło, skrzynia Montaż i demontaż elementów silnika: sprzęgła i skrzyni , wymiana łańcuszków rozrządu, demontaż głowic i zaworów, pomiary kompresji, ciśnienia oleju, serwisowanie zaworów i gniazd, tłoków i pierścieni. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Swietnie.
Mam niezla baze by napisac wlasny przewodnik Michelin o warsztatach. NIKT nie potrafi tego zrobic i doprowadzic do ladu. Jakas rada co mam zrobic? Postoi kilka dni - z trudem odpala. Jak juz zalapie to na ssaniu chodzi. Po wylaczeniu ssania obroty ma na poziomie 1200 i sa te kliki i spadki. Jak sie kawalek przejedzie obroty wariuja od 1500 do 2500. Czasami w czasie jazdy przez miasto nie musze dodawac gazu starczy jak biegi zmieniam. Zatrzymuje sie na swiatlach - obroty 2000. Zdusze sprzeglem, wracaja do 1200, rusze - znowu sa na 2000 albo 2500. Zaczne krecic srubka od wolnych obrotow to gasnie. Wiec ustawiam na czuja zeby bylo dobrze na postoju. Po chwili znowu wariuje i tak kurwa w kolko ![]() CO jeden mechanik to jest "O panie, kto to panu tak spierdolil" kasuje pieniadz i twierdzi ze jest zajebiscie. Mam juz dosc nagrywania filmow jak to wyglada i placenia za nic. A najlepsze ze nadal nie wiem KTO potrafi to zrobic zeby bylo dobrze i poprawnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Dec 2008
Miasto: Opole
Motocykl: CRF1100
Przebieg: ???
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 18 godz 7 min 0
|
![]()
U mnie podobny klik występuje ( nie za każdym razem) po wyłączeniu zapłonu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Popsułem i proszę o pomoc :) | Kuba | Rama, zawieszenia, napęd | 40 | 30.05.2013 08:42 |
wymiary sztycy - prosze o pomoc... | Mirasus | Rama, zawieszenia, napęd | 2 | 12.10.2009 22:23 |