![]() |
|
Silnik, sprzęgło, skrzynia Montaż i demontaż elementów silnika: sprzęgła i skrzyni , wymiana łańcuszków rozrządu, demontaż głowic i zaworów, pomiary kompresji, ciśnienia oleju, serwisowanie zaworów i gniazd, tłoków i pierścieni. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2005
Miasto: Piotrków Trybunalski
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: 80800
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 1 dzień 20 godz 51 min 56 s
|
![]()
...a ja od zawsze leje półsyntetyka i też chodzi
![]() ![]() To troszkę jak zapytanie jaki motur jest najlepszy - popytajcie na forach innych miłośnkiuuuuffffffff ![]() ![]() Co kraj to obyczaj.....jednemu będzie ciekło i powie, że lipa....drugiemu będzie brał 0,5l na 1000....trzeci stwierdzi, że minerał najlepszy - tyle opinii ilu użytkowników i stan ich maszyn ![]() Pytałem kiedyś Blazy czy se nie zalać fulla Castrola bo kto bogatemu zabroni.... ![]() ![]() Jak Wam tak szkoda, to po jaką cholerę zalewamy je czasami paliwem na wschodzie poniżej 80 oktanów ![]() ![]() Syntetyk jest zajebiaszczy bez 2 zdań ale stosowany najlepiej od nowości - moim skromnym zdaniem bez sensu eksperymentować z moturami żeby potem samemu na siebie być wkurzonym, bo coś tam nie pyci ![]() TO tak jak z dyskusją jakie klocki wybrać, jaka kanapa najlepsza, jakie kufry są trwalsze i wygodniejsze, jaki tłumik najlepszy itd. Moja obserwacja to: nie każdemu psu Burek i nie każdy będzie się czul super na opisanych rzeczach - każdy z nas szyje sobie motocykl pod samego siebie-jak garnitur ![]() Ostatnio edytowane przez Ropuch : 09.02.2009 o 10:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Orlen syntetyk 10w-50 | paku | Silnik, sprzęgło, skrzynia | 44 | 19.07.2010 21:30 |