![]() |
#11 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 14 godz 52 min 19 s
|
![]()
Redrobo, u mnie tez sa oringi i do konca trzymaja. Problemem jest tylnia zebatka. Lancuch i zebatki co zalozylem mialy nalatane 10 tys + 25 tys czyni 35tys. to moja maxymalna granica, pozniej tylnia zebatka robi sie okragla.
Ja uzywam zgodnie z przeznaczeniem. Zrobma maly test. Wezmy dwa te same auta, spuscimy olej ze skrzyni biegow. Ja pojade bez oleju a Ty nalejesz oleju z piaskiem do skrzyni i zobaczymy ile ujedziemy ![]() Jorge, fajny patent znalazles. Kumal ogolnie o czym tam pisza, ale chetnie posluchalbym specjalsty od angieslkiego coby to w punktach zalapal. Dubel, ja uzywam motura jako konia codziennego i to mnie sie najbardziej liczy i w tym celu nabylem afryke. Tak, mam wszystko oryginalne, lozyska w kolach (na zebatce tylko wymienilem) tarcze hamilcowe (ale juz sie koncza) i reszte. Uszczelniaczy w widlach tez nigdy nie wymienialem, podejrzewam ze sa oryginalne. Wiec gdzie tu bajki robie? UWAGA: nikogo nie namawiam do uzytkowania moto tak jak ja ![]() Killjoy, tak, ten piasek na lancuchu pomaga w smarowaniu i dodaje mocy ![]()
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Ostatnio edytowane przez fassi : 06.11.2014 o 12:36 |
![]() |
![]() |