![]() |
#11 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 13 godz 26 min 23 s
|
![]()
Tak
![]() ![]() Pany KTMy, danych oficjalnych nie ma, jeszcze, ale jest grono ludzi, dziennikarzy ktorzy sie troche znaja i umia ocenic. Pozatym honda puszcza jakies info i paczy na reakcje. Powie ze silnik 1200 i 150KM i zaczna cale chory afrykanskie jeczec ![]() Powie 250kg i paczy na reakcje a tam Puszek jedzie jak po psach W kazdej chwili moze puscic nowy blef i sprawdzac czego rynek oczekuje, to sie nazywa strategiczne tworzenie motocykla. W KTMie wystarczy ze podaja pojemnosc 1300 i 200 koni i wszyscy klienci pieja z zachwytu. Ale klient hondy to taka specjalna gadzina ktorej ciezko dogodzic ![]() Z danych techniczny paczymy wiec widzimy. - kolo 21 i 18 - zawiecha terenowa (zadne pseudo) - waga raczej 200 niz 180, ale od czego jest katowka - silnik ma dwa cylindry polozone do przodu i nie ma 150KM. Jakby moc tego silnika byla najlepszym atutem tego moto, toby juz ja podali Zgadza sie prawie wszystko co QurczaQ sobie zazyczyl ![]() Jakby na scenie pojawil sie jakis podpicowany krosturer, albo inny KTM 1050 czyli takie wyroby enduropodobne, sam siedzialbym w lozy szydery. Mnie ta premiera wiecej niz zaskoczyla, bo juz sam przestawlem wierzyc ze da sie jeszcze zrobic motocykl w duchu ADV. I najwazniejsze zdanie co mi po uszach dzwoni ze to ma byc motocykl do jazdy po torze dookola swiata ![]() ps. musze detki i klucze kupic ![]() ps2. Jade zara do hondy zarezerwowac jazde probna ![]() ps3. Na forum niemieckim LC8 chwala nowa Honde i wieszaja psy na KTMie za ten wyrob enduropodobny. Tam znowu czekaja na wersje 690 ADV , czyli kazdy ma swoje marzenia
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Ostatnio edytowane przez fassi : 05.11.2014 o 10:51 |
![]() |
![]() |