|
![]() |
#1 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 15 godz 8 min 30 s
|
![]()
ZAzdrosc KTMow jak najbardziej mie utwierdza w zajebistosci nowej afry
![]() Ja tez sie chetnie posmieje z czyis marzen, tak wiec wybralem sobie QurczaQa i jego marzenia napisane w 3cim poscie tego watku. QurczaQ napisal: No ja bym chetnie widzial: - 21 przod / 18 tyl - dobre zawiasy - lepsze niz poprzednik - waga 180kg - 80KM - 80Nm - 2 cylindry w rzedzie dosc pochylone jak NC700 - spalanie 5L - waska dupa - wydech do szybkiego demontazu (+3KM) - wysoka szyba - wysoka kierownica - rajdowe malowanie Cena do 40.000 PLN Qurczak, patrz jak ta nowa afryka nie spelnia Twoich marzen buaaahahahahaha, wogole zero i lipa. To tylko prototyp a nowa afra bedzie miec 250kg i 150 koni, kola 12 cali, bak 3 litry, bez szyby i bez kierownicy a na baku mega adwenczer napis. Cena powyzej 100 000 aby byc lepszym niz wszystkie mega... I to by bylo tyle jesli chodzi o Twoje marzenia ![]() Kto nastepny do wysmiania z rana?
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego czego nie zrobiłeś, niż tego co zrobiłeś. Ostatnio edytowane przez fassi : 05.11.2014 o 09:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Sexu i biznesu
Motocykl: CRF1000, R80G/S PD, DR650SE
![]() Online: 2 tygodni 5 dni 3 godz 3 min 52 s
|
![]() Cytat:
![]() Gdzie dali doopy to: - brak oslony silnika (powinni dac duzą oslone jak stara AT zeby te bebechy przykryc) Wyglada to naprawde nieciekawie. - DCT? Nie wiem co autor tego projektu mial na mysli. Chyba nas wqrwic chcieli. ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Jest !!!!!!!! Wisi podwieszona wysoko , kilka metrów od ziemi . Nie można zobaczyć szczegółów ale robi wrażenie . Będę miał kilka fotek wieczorem , jak załapię jeszcze makaroński net to wkleję , wjeżdżam za chwilę na prom .
Informacja potwierdzona , kolega jest w Milano , dziś dzień prezentacji dla prasy i sprzedawców . Obietnica stała się rzeczywistością .