![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 2 dni 19 godz 12 min 58 s
|
![]()
Odgrzewam kotleta.
W najnowszym Androidzie 4.4 ICE jest "wbudowane" w system. Można wybrać kilka numerów i są dostępne zaraz po uruchomieniu, jeszcze przed wpisaniem PINu w telefon. Co Wam po numerach w książce telefonicznej jeżeli nie można odblokować albo uruchomić telefonu... A tu pomyśleli ![]()
![]() |
#2 |
![]() |
![]()
Jak już jesteśmy przy ICE.
Telefon w trakcie wypadku może zostać zniszczony- zwłaszcza na motocyklu. Skoro już chcemy mieć ICE- bądźmy konsekwentni- jest karta ICE, którą umieszcza się w portfelu bądź innym miejscu, łatwym do odszukania- np. dokumenty auta. Karta jest plastikowa- jak prawo jazdy- trudno ją zniszczyć, choć można zgubić. Są też opaski na rękę- i cała seria gadżetów w tym typie- wątek na forum mamy na ten temat oddzielny. A jako ciekawostkę powiem Wam, że jak 14 lat pracuję w straży to mi się jeszcze nie trafiło korzystać z tego ICE. Jeszcze jak telefony były "normalne" to czasem brałem aparat ofiary wypadku i po prostu szukałem w kontaktach "mama" albo "brat" itp. Teraz, w dobie, iPhonów itp, nie umiem takiego dziada nawet włączyć- nie mówiąc o szukaniu czegoś w meniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator
![]() |
![]()
Dokładnie tak jest , dlatego też używam starej nokii można powiedzieć analogowej porównując do współczesnych urządzeń tylko potocznie nazywanymi telefonami choć z nimi mają niewiele już wspólnego.