![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 15 godz 29 min 48 s
|
![]()
Hej oto mój sidecar
![]() Mogę odłączyć całą tą konstrukcję i mieć solówkę w nie całe 30 min. ![]() ![]() ![]() ![]() Po skręceniu tego i poustawianiu jak biblia nakazuje, tak na szybko i jazda, byłem zdziwiony że prowadzi się tak dobrze. Po tym co czytałem to miała być męczarnia a nie jest. Jazda w piękny słoneczny dzień kiedy dookoła pełno śniegu bezcenne, co prawda w tym roku słaba była zima. ![]() Całe przedsięwzięcie naprawdę nie wyszło drogo. Generalnie bardzo polecam, naprawdę jest radocha, szczególnie w zimę, choć latam teraz też i sobie chwalę. Zawsze byłem zwolennikiem używania motocykla na co dzień nie tylko rekreacyjnie a z takim wózkiem użyteczność znacznie mi wzrosła. Mam jeszcze drugi motocykla więc jak kosz nie potrzebny jadę drugim. Ale na przyszłą zimę mam już kolejny projekt w głowie ![]()
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Dabrowa G.
Motocykl: RD07a DRZ 400E
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 5 dni 10 godz 6 min 16 s
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Po prostu aplauz i zaakceptowanie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2011
Miasto: Białystok
Motocykl: Rd03 XT 350 BMW r65 60/6
Przebieg: Rośnie
![]() Online: 3 tygodni 12 godz 8 min 51 s
|
![]()
Che che widzę wózkowa zaraza rośnie.Tez śmigam z wózeczkiem + kalumna agro disco
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() |
![]() Cytat:
Chyba będę szukał Velorexa do podłączenia do tenery 600... : ![]() Ten jest fajny: ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
![]() |
![]()
Bardzo fajny Marcin.
![]() ![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Stelaż boczny pod miękki bagaż | cza_czarny | Gadżety / wyposażenie | 96 | 14.05.2021 23:00 |
Boczny schowek w RD04 - czy da się powiększyć? | KML | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 1 | 03.06.2012 19:56 |