![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2013
Miasto: Łódź
Motocykl: YAMAHA TENERE 700
![]() Online: 1 tydzień 23 godz 2 min 20 s
|
![]()
Kupiłem w końcu używana orteze evs web od zawodnika motocrossowego lewa rozmiar L za 700zl, zakup prawej xl odkładam w czasie z braku funduszy. Zdecydowalem się na zakup uzywki ze względu na to ze jak odbuduje miesien czworogłowy to zakupie komplet prawdopodobnie xl na obie nogi a ta będę mogl odsprzedać dalej... Uzywka jest w dobrym stanie nie ma uszkodzen tylko slady normalnego użytkowania i lekkie zarysowanie jakby papierem przjechac na odcinku 2-3cm, struktura karbonu nie jest uszkodzona, wiec w tym przypadku spelnia w pełni moje oczekiwania. Od 19 wracam na kurs prawka po rekonwalescencji i będę chuchal dmuchal i bardzo uwazal aby zamknąć ten temat z pozytywnym skutkiem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Gdzie przymierzyć/kupić w Wawie SIDI crossfire | zombi | Archiwum | 6 | 07.10.2011 10:18 |
Gdzie mogę przymierzyć kask UVEX enduro? | bicio | Kaski | 23 | 29.01.2010 20:37 |