|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Żory
Motocykl: Super Terefere 750 3TD na leniuszku
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 7 godz 14 min 40 s
|
![]()
Orzep
Super relacja. Mój 9 dniowy syn po przeczytaniu na dobranoc spał całą noc. Jak nisko zawieszony DL sprawował się na szutrach i błotach ![]() Pozdr |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zwykły przechodzień...
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: DW
Motocykl: GS12y
![]() Online: 2 miesiące 3 dni 11 godz 45 min 7 s
|
![]() Cytat:
![]() Co do V-stroma, to rozmawiając z Ekipami spotykanymi, wszyscy wskazywali na DLa, że może nie "ujechać"! Zazwyczaj, jak już ktoś przebył dany odcinek, to "demonizuje", jaki to on straszny i trudny, by podnieść swoją rangę, do megaPodróżnika! ![]() Srom obleciał wszystko bez zająknięcia, z małymi przygodami, co ukazałem w relacji. DL jest długi i rzeczywiście w miejscach, gdzie TA i GS przejeżdżał, to czasami płytą pod silnikiem zachaczał...Jednak można to policzyć na palcach dłoni! Do tego spalanie poniżej 5L/100km(GS-5,5L TA-6L)i 24litrowy(chyba) zbiornik czyni go super motocyklem podróżniczym! Marulin ma, a Gumbas miał DLa650 i podsłuchując ich rozmowy, to: - kierunkowskazy przednie lecą przy każdym paciaku - przedni błotnik zbyt głęboki i potrafi się "zapchać" Wg moich gabarytów pozycja wygodniejsza jak w TA, ale do GSa jej jednak dużo brakuje... ![]() Pozdro Orzep
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jun 2013
Motocykl: DL650, XT660Z
![]() Online: 1 tydzień 1 dzień 21 godz 12 min 41 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Wrześniowa włóczęga po Shqipërii AD2012 | hans | Trochę dalej | 59 | 08.04.2013 01:10 |
jak zostałem rajdownikiem czyli RR na żywca | felkowski | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 16 | 06.11.2009 00:50 |