![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Are we truly alone? The Truth is Out There
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Urzut
Motocykl: obecnie brak
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 6 dni 1 godz 3 min 57 s
|
![]()
Ja się piszę na dobry, wodoszczelny i dopasowany do AT pokrowiec do codziennego użytku. Taki full bayer
![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Are we truly alone? The Truth is Out There
![]() Zarejestrowany: Jul 2011
Miasto: Urzut
Motocykl: obecnie brak
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 6 dni 1 godz 3 min 57 s
|
![]()
No i się podarł ... sam z siebie !
Wypłowiał od słońca, zrobił się ogólnie jakiś taki lichy i wreszcie zdechł ! I dobrze, bo był za duży (XL) ![]() W zwiazku z powyzszym szukam nowego pokrowca. Chodzi po głowie Oxford Aquatex tylko jaki rozmiar pasuje idealnie na AT ![]() LwG |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: TYCHY
Motocykl: SD02
Przebieg: 000000
![]() Online: 2 miesiące 14 godz 45 min 51 s
|
![]()
Ja miałem w/w pokrowiec. Wytrzymał dwa sezony, bo ja zły człowiek jestem i od kwietnia do września trzymam AT na placu pod pokrowcem. Pod koniec drugiego sezonu przetarł się nad lusterkami. Co do wodoszczelności to dawał rade, nawet jakby taki oddychający był, bo nawet po deszczu było sucho a bałem się o parowanie. Rozmiar to ja XL musiałem brać bo mam kufer wielkości bojlera, L była bardzo napięta na szybie i lusterkach. Ale pokrowiec z pokrowca mam do dzisiaj, woże w nim kompresorek, pianke do kół, apteczke i navi
![]()
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
wodoszczelny futerał na stelaż namiotu | Pils | Szpej turystyczny - Produkty i Porady | 18 | 13.05.2014 23:15 |
Pokrowiec wodoszczelny na tankbag- gdzie kupić?! | Kuba | Wszystko dla Afryki | 3 | 29.03.2011 23:05 |
Pomocy! Pokrowiec na bak... | AmberBamber | Wszystko dla Afryki | 45 | 08.02.2011 10:35 |
Pokrowiec Rumobike | Stolek | Wszystko dla Afryki | 16 | 02.08.2010 15:30 |