| 

| 
	|||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Wygląd | 
| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Miasto: Chodzież 

Motocykl: RD04 

Online: 0 
				 | 

Ok. Sprawa odbioru sygnału załatwiona. 

Okazało się, że nie przeczytałem do końca instrukcji za co zostałem skarcony przez dwóch serwisanów z którymi rozmawiałem. No i trochę mieli rację. Tylko takie rzeczy powinno się pisać na początku instrukcji a nie na ostatniej stronie. Więc okazało się, że w Inteku można programować rózne pasma częstotliwości i rodzaj modulacji. Oczywiście nikt nie pomyślał, żeby odrazu ustawić standart obowiązujący w Polsce. Ustawiłem na PL (częstotliwości obowiązujące w Polsce) oraz modulację AM i jest ok. Nadawanie i odbiór - czyste bez zastrzeżeń. Także jak czas pozwoli będę grzebał dalej, czyli testy podczas jazdy Afrą. Poinformuję o postępach.  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#2 | 
| 

![]() Zarejestrowany: Jan 2006 
				Miasto: Gorzkie Pole/k.Poznania 

Motocykl: xl883 Iron 

Online: 5 dni 8 godz 39 min 40 s 
				 | 

temat przerabiany na forum już kilkukrotnie... między innymi przeze mnie. Wniosek jeden... 

CB na Afri to szrot, działa w miarę jak się powoli jedzie, szumi, wku.... i wogóle do d.... jest. Na deszcz toto wrażliwe i jak te wszystkie kabelki się pozakłada... to się odechciewa jeździć. Moje przenośne CB wożę czasem w schowku w osobówce, jak mi się dużego przekładać nie chce. Podsumowując... jak napisał Rambo, to taka pozostałość po wyjściu z samochodu:P 

HD  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Jaki świeży jaki świeży ?? 
			![]() Zarejestrowany: Mar 2008 
				Miasto: Warszawa 

Motocykl: nie mam AT jeszcze 

Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s 
				 | 

Kurcze po tym jak ostatnio mnie złapali panowie polucjanci i zarobiłem 400 PLN i 10 pkt doszedłem do wniosku że jednak przydało by się takie CB chociażby tylko do nasłuchu.

Hubert  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Maciej 

Miasto: Warszawa 

Motocykl: RD07a 
Przebieg: 12000 

Online: 0 
				 | 

posiadam alana 42 multi i chcę go podpiąć bezprzewodowo np pod tego typu słuchawkę http://www.allegro.pl/item469497117_...radiem_fm.html  

bo faktycznie z tymi sznurkami to nie robota ![]()   da sie to jakos podłączyć ?

Moja Africa Twin jest najpiękniejsza  
			 | 
| 

| 

|