| 

| 
	|||||||
| Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Narzędzia wątku | Wygląd | 
| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 

![]() Zarejestrowany: Jan 2012 
				Miasto: gubin 

Motocykl: RD04 
Przebieg: 70000 

Online: 2 tygodni 5 dni 11 godz 51 min 5 s 
				 | 

witam 

Odsunięcie gmola 7-8-cm od plastiku...? jak bym chciał jeżdzić krążownikiem .to bym kupił H.D Elektrę.Ja mam odsunięte ok.15 mm i zaliczyłem kila poważnych wywrotek,fakt że mam niskie gmole,  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#2 | 

![]()  | 

Zgadzam się z Czosnkiem. Na szuter party IV najczęściej zaliczałem gleby tudzież ślizgi (choć nie jest to powód do dumy 

) ale oprócz trochę pogiętych gmoli Givi Afryka nie odniosła, żadnych poważniejszych uszkodzeń.Kierownik Afriki przez 2,5 miesiące czuł bark i dalej czuje kciuk po spotkaniu z psem. Faktem jest ich złe mocowanie z lewej strony motura  . Trzeba niezłej ekwilibrystyki , a najlepiej odkręcić 1 śrubę seta podnóżki by zdjąć osłonę zębatki. Stosunkowo miękkie przyjmują na siebie siłę uderzenia, a zamocowane w imadle można wyprostować. Myślę, że jest to ich większa zaleta niż wada.P.S. Też lekko rysnołem plastiki w okolicach napisu Ostatnio edytowane przez smigacz : 06.01.2013 o 22:02  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#3 | |
| 

Administrator 
			![]()  | 

Cytat: 

Dodatkową zaletą tych 7cm jest to że jak się położysz na miękim to zanim ci wgniecie plastiki to masz dodatkowe cm. Nikt tu nikogo nie namawia , niech każdy montuje co mu pasuje. 

AT03  | 
|
| 

| 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

trampkarz emeryt 
			![]()  | 

|