![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Fazi przez Zet
![]() Zarejestrowany: Mar 2009
Miasto: Berlin
Motocykl: RD07
Przebieg: ∞
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 9 miesiące 4 tygodni 19 godz 44 min 15 s
|
![]()
Przygotowaliśmy kalendarz Izi Meeting. Zdajemy sobie sprawę, że tu w sklepie obok odbywa się sprzedaż naszego kalendarza forum AT. Cokolwiek byśmy tu napisali czy zrobili i tak będzie to trochę działalność konkurencyjna. Jednak niepoinformowanie na tym forum, że przygotowaliśmy coś związanego z Izim byłoby co najmniej dziwne.
Bez nadmiernych więc reklam, bo mamy mimo wszystko mieszane uczucia: jeśli ktoś ma więcej niż jeden pokój i obok naszego afrykańskiego chciałby mieć też kalendarz Izi Meeting to zapraszamy. Kalendarz jest droższy niż afrykański. Zakładamy że powstanie pewien zysk, który przed świętami trafi do Rafała, syna Iziego. Nie wiemy jaki to będzie zysk, zależy ile kalendarzy uda nam się sprzedać. Poinformujemy tu z detalami o końcowym efekcie. Wszelkie szczegóły dotyczące zakupu znajdziecie tu: http://pl.izimeeting.com/kup-kalendarz 1_okladkav1.jpg 06.jpg 10.jpg
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Stalowa Wola
Motocykl: RD07a
Przebieg: 32000
![]() Online: 3 tygodni 4 dni 13 godz 42 min 6 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
wondering soul
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: KTM 690 enduro, Sherco 300i
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 23 godz 11 min 8 s
|
![]()
Kalendarz zamówiony. Nie ma mowy o żadnej "konkurencji". Szczytny cel. Dobra, przemyślana akcja. Powodzenia.
Pozdrawiam
![]() |
#4 |
Miasto: Mława
Motocykl: viper 50ccm ;)
![]() Online: 1 dzień 20 godz 47 min 53 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2010
Miasto: Pyskowice
Motocykl: RD07a->R1150GS
Przebieg: za mały
![]() Online: 1 tydzień 23 godz 54 min 8 s
|
![]()
Cześć !
Skromnie ale zamówiłem - 1szt. Dobra idea, warta wsparcia. Pozdrawiam_Radek
![]() |
#6 |
![]() |
![]()
U mnie zawisną oba kalendarze.
Do zobaczenia w Grodźcu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 2 dni 7 godz 47 min 29 s
|
![]() Cytat:
Ja dodam tylko, że właśnie z forum advrider otrzymałem info od cruigmorna, że przekazują z nadwyżki kalendarzowej 284 zł. Jochen do tablicy...
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2009
Miasto: Gdynia
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 6 dni 22 godz 38 min 48 s
|
![]()
Cierpliwie czekam, czekam ale na północ nie doszło, jeszcze poczekam, wigilia za pasem więc czekam co mam zrobić
![]()
![]() |
#9 |
Kierowca bombowca
![]() |
![]()
Przepraszam, że z opóźnieniem ale mam problemy z routerem i mi siadł w weekend internet. Dziś jestem jeszcze w robocie i mogę skorzystać z dobrodziejstw sieci
![]() A zatem ad rem - akcja kalendarzowa teoretycznie się skończyła, ale praktycznie jeszcze nie. Wszyscy, którzy chcieliby nabyć jeden z ostatnich kalendarzy (a wyszły naprawdę świetnie) niech się kontaktują z Samborem. Bilans akcji na dzień 20.12 to 1895,22 złociszy i 274.38 ojro - oczywiście przez bilans rozumiemy kwotę, którą udało się zarobić celem wsparcia Rafała, syna Iziego. Dziś przelałem 1900,00 złotych na konto jego mamy, oraz zadzwoniłem i poinformowałem ją o przelewie. Euro z konta PayPalowego właśnie wędrują na konto bankowe (to czasem trwa 2-3 dni), po czym zostaną natychmiast przesłane do Marzeny. Cały czas na konto wpadają pojedyncze wpłaty od osób, które zamawiają kalendarze u Sambora. Zaraz po Świętach zrobię kolejne podsumowanie i wyślemy kolejny przelew. Zdrowia Wam wszystkim! ![]() PS. Wpłata z advridera jeszcze nie dotarła.
AT RD07A, '98, HRC Ostatnio edytowane przez jochen : 24.12.2012 o 11:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
IZI MEETING 10-12 maja 2013 - zaczynamy! | jagna | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 261 | 09.06.2013 18:45 |