![]() |
#10 | |
Gość
Online: 0
|
![]()
Hej
![]() Cytat:
Orzep, musze powiedziec ze po tamtym wpisie mialem koszmary i majaczylem.Snilo mi sie ![]() ![]() Bronila sie. Jeden z nich dostal z czachy i zaliczyl cyce.Drugi widzac to, podwinal tlumnik pod kolo i skosem odjechal w sina dal... ![]() A powazniej.. wiesz, napisalem co myslalem. I musze troche komplimenty ograniczyc bo reszta pomysli ,ze krecia robote zaczynam , na zlecenie bi em dabliu. ![]() Jak napisalem superancki wypad/expedicja. No ale jestes na straconych pozycjach razem z kompanami podrozy z pewnego umownego powodu. Chcesz wiedziec?- dobra powiem. Wasza druzyna pierscienia ma zbyt duza przewage. No po prostu jestescie ogromne slonie i srednio macie okolo 40 kilo wiecej niz ja np. Zatem jak mi sie afra zapakowana przewraca to dzwonie po pomoc. A jak Tobie i kumplom sie przewroci gees to jedna reka se go podnosisz a druga wyciagasz telefon by zadzwonic..po browca np ![]() i prawie nigdy nie bedzie rownych szans na jakakolwiek kompetycje . A "prawie" jak wiemy robi spora roznice. Proponuje brac przygode po swojemu i trzymac sztame ![]() Jak sie kiedys tak pouklada nam wszystkim, to nie ma bata na Mariole-wymskniemy sie na jaka Syberie odwiezic kilka miejscowych barow...pasuje? sliskim sladem moto sie wzbogaca ![]() pozdro |
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Maroko Enduro 2011 1-15.04.2011 | stoner | Trochę dalej | 53 | 07.12.2018 22:26 |
MotoGóry 2013 - czyli zdobywamy najwyższe szczyty Kaukazu | airwolf | Trochę dalej | 13 | 03.10.2013 12:33 |