|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: mielec
Motocykl: pilnie sprzedam
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 5 godz 6 min 7 s
|
![]()
Ale fajnei piszesz!
faktycznie twoje moto troche zaczelo grymasic tamtego dnia i zwlaszcza pod strome wzniesienia nie chcialo jechac, a przednie zawieszenei stukalo denerwujaco. Ale jak na pierwszy raz w gorach i tak bylo super, wyszla z Ciebie ulanska fantazja i odwaga ![]() pogoda nam sie udala, rewelacja, widoki ,towarzystwo, nastroj... TRASA TAMTEGO DNIA. Wolowiets, wjazd na Borzawe najkrotsza droga, przez ruiny, pozniej stacjja meteo. Ze stacji na Szeroki Wierch, trawers Szerokiego Wierchu sciezka jak na Stoja, pozniej wjazd na szczy Szerokiego ta mniej stroma sciezka,zjazd na dol, na strone wschodnia i jazda grania az do krawedzi lasu.
![]() |
#2 | ||
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Zambrów
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 64321
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 9 godz 19 min 45 s
|
![]()
Dzięki
![]() Cytat:
Gaźniki wyczyszczone, zamontowane - dalej nie składałem bo robiłem to wczoraj po ciemku. Zaczekam do poniedziałku, skontroluję i poskładam dalej. Zawiecha też zrobiona - czy dobrze to będę wiedział pewnie w weekend jak na jakiś mały test wyskoczę na lokalne szutry. Linka sprzęgła też była tak zasyfiona, że hoho. Wyczyściłem jakimś czymś 6w1 ![]() Cytat:
![]() Pogoda - super Widoki - mało widziałem bo za bardzo byłem przejęty jazdą ![]() Towarzystwo,nastrój - to fakt, czułem się jak bym z lustrem pojechał albo z drugim ja ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2010
Miasto: Zambrów
Motocykl: CRF1000L
Przebieg: 64321
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 9 godz 19 min 45 s
|
![]() Takie coś udało mi się wysłać za pomocą mojego mega szybkiego łącza ![]() Kamera niestety w dupnym miejscu bo na kasku się nie udało zamocować... za bardzo odciążyłem motocykl w Mielcu u Mirmila ![]() P.S. taki jeden kolega mój poprzestawiał mi kamerkę i mam nagrania w 4:3 ![]()
![]() |
#4 | |
![]() Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Stalowa Wola
Motocykl: RD07a
Przebieg: 32000
![]() Online: 3 tygodni 4 dni 13 godz 42 min 6 s
|
![]() Cytat:
PS. Mieszkam 120 km od ukraińskiej granicy, muszę tego spróbować. Dzięki za relację. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
16. Mazurski Zlot Motocyklowy- Ełk 2012 29.06-01.07.2012 | SzymonBBI | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 26 | 09.07.2012 21:19 |
bike island days 28.06.2012-1.07.2012-Lubieszewo kolo Drawska Pom-zachodniopomorskie | kuras | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 9 | 10.06.2012 21:33 |
25-27.05.2012 Brest Bike Festival 2012 | SzymonBBI | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 1 | 17.05.2012 07:48 |