![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Podkarpacie/
Motocykl: RD03
Przebieg: 89500
![]() Online: 2 miesiące 3 tygodni 1 dzień 15 godz 51 min 56 s
|
![]()
tylko czemu ja jestem uczulony na michelina
![]() ale pewnie pójdę za głosem ludu i zamówię anakee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: EL
Motocykl: RD04
Przebieg: 4równik
![]() Online: 1 tydzień 9 godz 54 min 28 s
|
![]()
Ja mam Anakee z tyłu, a Tourance z przodu - oceniam ten zestaw bardzo pozytywnie, na mokrym poprawnie, przód bez niespodzianek, nie ząbkuje i jest trwała - zrobiła 14 tys. i wygląda, że jeszcze może drugie tyle.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BANDA LUBLIN
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
Przebieg: Kręcony
![]() Online: 3 miesiące 2 tygodni 6 dni 11 godz 28 min 49 s
|
![]()
Annake 2 czy Metzeler Tourance Exp to równorzędne opony. Jeżdząc na obydwu nie odczułem żadnych rożnic w prowadzeniu. Schodziły różnie, bo i różnorako dawałem w palnik.
W odpowiedzi na pytanie, nie ma żadnych CUDOWNYCH OPON NA DESZCZ... Jeśli kierownik popełni błąd w sztuce to jest szlif, czy to na Annake czy C02... Continental Trail Attack zwróć na nie uwage. Na czerne świetne, na szutry nimi się nie pchałem, bo nie było sensu. Opona typowo szosowa. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Co wrzucić zamiast zegarów? | Olek | Owiewki, osłony, szyby, kanapy, zegary i linki | 12 | 28.11.2012 15:49 |
co zamiast oryginalnego licznika.... | Vooytas | Układ elektryczny i zapłonowy | 7 | 24.06.2008 01:08 |