![]() |
|
Lejdis Motocykl + kobieta, czyli wszystko co może być związane z tym duetem |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Online: 1 godz 32 min 51 s
|
![]()
Witam,
mam pytanie. Czy nie ma może tutaj kogoś z okolic Szczecina, kto pozwoliłby mi się przysiąść na chwilę na małego Dominatora ? Problem polega na tym, że 1) czuję, że to mogłoby być TO ale w Polsce / na allegro nic nie znalazłam 2) a tak się składa, że za dwa tygodnie jadę do Frankfurtu, więc praktycznie przez całe Niemcy ... no i gdybym wiedziała, że właśnie tego motocykla pragnę mogłabym poznajdować coś po drodze i poumawiać się / ewentualnie zakupić. Miałby to być mój pierwszy motocykl ... dzisiaj siedziałam na Yamaszce XS400 DOHC... ale jej się trochę przestraszyłam, a po lekturze forum stwierdziłam, że Dominator.. może to właśnie ten jedyny? No ale wiadomo ... na zdjęciu wszystko inaczej wygląda niż w realu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: May 2012
Miasto: Stalowa Wola
Motocykl: RD07a
Przebieg: 32000
![]() Online: 3 tygodni 4 dni 13 godz 42 min 6 s
|
![]() Cytat:
Dominator z Krakowa / Niemiec http://www.moto-top.pl/motocykle/hon...nator,486.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Surykatka
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia
Motocykl: Africa Singel - Dominator
![]() Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s
|
![]()
Ze Szczecina do Trójmiasta nie jest tak daleko Beata Kiełbasowa ma Dominatorka i w Redzie też jeden się wozi
![]() ![]() A co do kupna to polecam z Niemiec przywozić ja sprowadziłam 2, oba były w świetnym stanie, ten motor jest na tyle mały że mieści się w combi ![]() Zobacz sobie na www.mobile.de jest ich z 15 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2012
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07a
Przebieg: 33500
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 19 godz 58 min 11 s
|
![]()
Dominatorka upychaliście w całości do kombiaka czy rozbiórka kół, lag itp
![]() Wychodzi na to, że prędzej w niemcowni będziemy niż gdzieś się trafi okazja zrobić przymiarki dla Żonki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Surykatka
![]() Zarejestrowany: Jul 2009
Miasto: Poznań/3city/UK/Namibia
Motocykl: Africa Singel - Dominator
![]() Online: 6 dni 19 godz 54 min 29 s
|
![]()
[QUOTE=kodanski;243851]Dominatorka upychaliście w całości do kombiaka czy rozbiórka kół, lag itp
![]() Nie jestem pewna czy przednie koło było zdejmowane ale na pewno lagi zostały na swoim miejscu ![]() |
![]() |
![]() |