![]() |
|
Hamulce, kola, opony Montaż, demontaż i kontrola takich elementów jak: klamki, pompy hamulcowe, tarcze, klocki, zaciski, przewody hamulcowe w oplocie i bez, koła, felgi, szprychy, opony i łożyska. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 | |
zarobiony...
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Łódź
Motocykl: RD07a & Yamaha XV1900 Raider
Przebieg: za mały
![]() Online: 5 dni 1 godz 3 min 8 s
|
![]() Cytat:
ehh..trochę się spóźniłem z przeczytaniem.... kupiłem te ContiTrialAtack......niby z tych anakinow jestem zadowolony ..ale chamowanie ze 120 na suchym asfalcie...zawsze idzie z poślizgiem i czuje jak by słabo chamowała...ale w wodzie nigdy mnie nie zawiodła....naprawde miło i sympatycznie.... ps...za jakieś 10.000 km napisze swoje subiektywne odczucia i powiem jaka różnica miedzy tymi anakami II a ContiTrialAtack..... chętnie bym wybrał też metzelery...ale mam metzelery na drugim motocyklu i rzeczywiście znikają w oczach.... a tam mam tył rozmiar 210/40 i opona kosztuje ponad 800 zl .. dlatego dam tym razem zarobić continentalowi.... dam znać jak to wyszło... :-) ps.2 jeszcze takie cudo wpadło mi w oko.....Dunlop Trailmax TR91...też może być fajna... :-)
Ostatnio edytowane przez MuSStaFFa : 30.05.2012 o 23:35 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 51 min 23 s
|
![]()
Misza,a jakbys porownal te Motozy do MT21 i T63-wszystko na tyl ma sie rozumiec.Latem bede szukal sensownego kompletu na Islandie i Motozy tez sa na mojej liscie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Michał
![]() |
![]() Cytat:
motoz - t63 - mt21 Ostatnio edytowane przez Mhv : 31.05.2012 o 10:33 |
|
![]() |
![]() |