![]() |
|
Imprezy forum AT i zloty ogólne Imprezy forum AT i zloty ogólne. Spotkania użytkowników naszego forum. Mają one charakter otwarty: obecność AT wskazana, ale nie jest wymogiem. Piszemy również o imprezach motocyklowych, na które wybierają się nasi forumowicze. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2011
Miasto: Wroclove&Nysa
Motocykl: RD07
![]() Online: 2 tygodni 4 dni 21 godz 8 min 22 s
|
![]()
Rowniez sie nie zgadzam poniewaz to delikatnie mowiac obraza wszystkich z ktorymi mialem zaszczyt sie bawic przez te dni i ktorzy znosili moje towarzystwo a ogolnie rzecz biorac jak to mowisz kolego to bylismy raczej zgrana banda i zupelnie nie rozumiem dlaczego mam patrzec teraz na wszystkich po twojemu....musisz byc bardzo samotny.
Moj "domek" oczywiscie tez byl otwarty a cala zawartosc przed- standardowo kasa telefon i inne gadzety oczywiscie nikt nic nie ruszyl Poza tym to myslalem ze zobacze jakies zdjecia zeby sie posmiac przypomniec sobie wasze wesole twarze a tu takie ciezkie wywody i mysle ze Ci ktorych tam nie bylo maja spaczony obraz tego co tam przezylismy i naszej swietnej zabawy. PS.Jorge ja tez mam tatuaz i lubie wedkowac to nie znaczy ze kradne no chyba ze miales co innego na mysli Moze dla odmiany pokaze ktos jak sie fajnie bawilismy |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Biała 2012. Zwiedzanie Elektrowni Bełchatów | Lewar | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 27 | 22.05.2012 21:59 |