![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Witam
1. Jest podobno super profi. 2. Fajowo cień operatora wygląda (teletubiś, no k..wa teletubiś jak żywy) 3. Można nią nagrać mnóstwo materiału którego i tak nikt nie chce oglądać. 4. Pliki z jednego ujcia mają co najmniej po kilkaset MB. 5. Jest do niej siła gadżetów. 6. Każdy marzy o takiej. 7. ........? Wiem, wiem, nie znam się i brak mi entuzjazmu ![]() Pozdr rr |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2011
Motocykl: KTM 950 ADV
![]() Online: 2 tygodni 6 dni 23 godz 56 min 14 s
|
![]()
jakiś czas temu córka dostała w prezencie takie coś
http://www.swiatobrazu.pl/toshiba-camil ... 20483.html wiem że nie jest to alternatywa do GoPro ale na moje potrzeby wystarczy nakręciłem już tym czymś parę filmików i jest ok - powtarzam na moje potrzeby czy są jakieś specjalne - uniwersalne mocowania takich kamer do kasku ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
Chyba najszybciej sam coś wyrzeźbisz, choćby z amelinium
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Skontaktuj się z dłubaczem on miał taki zmyślny wynalazek na taki typ kamery. Miała być prowizorka, a niezłe się to spisywało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
![]()
No właśnie o to mi chodzi, że można zrobić samemu jakiś uchwyt i pokombinować z mocowaniem do kasku. Ja mam np daszek przykręcany, więc jedną śrubkę wykręcam i w to miejsce idzie śrubka z mocowaniem kamery.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kamera goclever | jaro | Wszystko dla Afrykańczyka | 23 | 19.06.2013 23:02 |