|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Lublin
Motocykl: RD04
![]() Online: 1 miesiąc 2 dni 16 godz 13 min 16 s
|
![]()
Ja mam Airoh S4. Jadac na szlifierce to leb kreci, okulary wchodza, daszek rewelka od slonca nawet moglby byc dluzszy. A w AT mam wyzsza szybke i wiatr nie przeszkadza, ale jak podniose wysoko glowe to swiszczy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2006
Miasto: Gorzkie Pole/k.Poznania
Motocykl: xl883 Iron
![]() Online: 5 dni 8 godz 39 min 40 s
|
![]()
Pewnie zaraz mnie zjecie że drogi, ale moge sie po raz kolejny podzielić wrażeniami z użytkowania kasku podobnego do tego Shoia, mianowicie Arai Tour X.Mam go od ponad roku, zapłaciłem za niego tak śmieszne pieniądze że nie będe o tym pisał po raz 100, ale do żeczy...
Porównujac do integrala Suomy Venture jest tak samo głośno(czyli dosc cicho)nigdy daszku nie zdejmuje i mimo tego "łba nie urywa" zarówno na Afri, jak i na XR'ce. Na tej drugiej jeździłem do 140km/h i nie było z tym problemu.
HD Ostatnio edytowane przez wlodar : 06.04.2008 o 22:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Jan 2006
Miasto: Gorzkie Pole/k.Poznania
Motocykl: xl883 Iron
![]() Online: 5 dni 8 godz 39 min 40 s
|
![]()
Jak chcesz zakładasz gogle, a kiedy w tych goglach wpadniesz na asfalt i chcesz przyspieszyć, to poprostu na gogle opuszczasz szybę.
Wentylacja super, wygoda podobnie. Waga... nie odczówam jego wagi. Uważam że ten typa kasku jest na afri optymalny. Poza tym: Pić mozna w nim podczas jazdy bez problemu...camelbag, Palic nie palę... i innych namawiam do tego samego ![]() ![]() ![]() Zdrowia!
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Kask szczękowy | Czarek | Wszystko dla Afryki | 68 | 14.11.2014 00:42 |
Jaki kask szczękowy | Reinchardt | Kaski | 122 | 24.01.2011 08:46 |