![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() |
![]()
Roomyanek- dzięki- poszedł
![]() ![]() Ascona88- szukamy raczej na terenie Polski- ewentualnie Niemiec. Cena to nie dolny próg- nie szukamy okazji. Co do cen na ebay-u to nie można się sugerować niektórymi kwotami bo są zwyczajnie posrane. Widziałem afry za 4 tyś funtów-w stanie takim jak u nas te za 12 tyś zł. Wiadomo, że sprzedający ma prawo zażądać dowolnej kwoty za motocykl, ale to rynek ustala jakieś granice. Gdybym miał 6 tyś funtów do wydania poszedłbym do salonu i kupił nowy motor! ![]() Jak ktoś może polecić zadbany egzemplarz virago 750 lub "gutka" to proszę o ![]() Jutro wybieram się do tego handlarza: http://jade.otomoto.pl/ Zna ktoś może klienta albo oglądał już ktoś coś u niego ![]() Pytanie do ekspertów- na co zwrócić uwagę przy oględzinach virago ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2010
Miasto: Athboy, Irlandia
Motocykl: RD07a
Przebieg: 64015
![]() Online: 3 tygodni 5 dni 11 godz 30 min 22 s
|
![]()
OK, rozumiem. Tak tylko dodaję linki poglądowo, ku większej orientacji cenowej.
![]() A tak na marginesie: koszt wysyłki moto z wyspy do Polski to około150€ ![]() http://www.donedeal.ie/for-sale/motorbikes/3230544 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Motocykl: GS 1100
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 5 godz 29 min 21 s
|
![]()
Przy Virago newralgiczne elementy to sprzęgło rozrusznika, bendix i regler. Tak więc sprawdź czy dobrze odpala zarówno na ciepłym jak i na zimnym, czy nie ma przy odpalaniu i gaszeniu charakterystycznego stuknięcia, no i sprawdź ładowanie.
Poza tym te motocykle są naprawdę nie do zajechania. Niewysilone olejaki. Jak szukasz dobrej sztuki zajrzyj na forum virago, na pewno coś znajdziesz. natomiast jeśli znajdziesz jakiś motocykl w mojej okolicy (łódzkie) mogę podjechać i obejrzeć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
![]()
Odświeżam temat.
Decyzja zapadła- szukamy "Gutka". Najlepiej california, ale nad ładną i młodą (po 2004 roku) nevadą też się zastanowimy! Prośba jest o zweryfikowanie tej sztuki z Rzeszowa- na zdjęciach wygląda OK, ale trzeba by pomacać. Zna ktoś może tego sprzedającego: http://otomoto.pl/moto-guzzi-califor...-M3192371.html Daleko mam i nie chce mi się jechać w ciemno!? ![]() Ostatnio edytowane przez Marcin-BB : 01.06.2012 o 17:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2012
Motocykl: GS 1100
![]() Online: 1 miesiąc 5 dni 5 godz 29 min 21 s
|
![]()
Malowany zbiornik i boczki pod siedzeniem. Brak emblematów na boczkach.
Brak prawej tarczy z przodu. Nie wiem czy koło oryginalne. Zauważ że na błotniku ma mocowanie pod ucho do przewodu hamulcowego. Ogólnie one mają hamulce w układzie dual - przy hamowaniu nożnym działa przód na jedną tarczę i tył, przy klamce druga tarcza z przodu. Klamki, manetki też nie wyglądają na oryginały. Import Włochy - a stamtąd masa z ubezpieczalni przychodzi. Zwróćcie na to uwagę przy oględzinach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() |
![]() Cytat:
![]() ![]() Jeszcze raz proszę lokalnych Czarnuchów o oględziny na miejscu!? ![]() Pozdrawiam! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Stary (P)iernik
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]() Cytat: