Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afryki

Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery...

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 18.03.2012, 02:10   #10
Krzyho0

Miasto: Siedlce
Motocykl: RD07a
Przebieg: 94000
Krzyho0 jest na dystyngowanej drodze
Online: 5 dni 20 godz 26 min 43 s
Domyślnie

Sory za ot ale skończcie pierdoli... sami zresztą wiecie ile afryk jest na allegro , ja śledzę aukcję od około 2 miesięcy i non stop są te same. Nie pieprzcie że niby afryka wystawiona za 14-16 klocków będzie zajebista bo pare sztuk ich obejrzałem, nie jest tak pięknie i wiem na co zwrócić uwagę.Nie szukam idealnego cukierka ,byłem w stanie zaakceptować przebieg rzędu 80-100 tys pod warunkiem że motor nie był czarowany. To ogłoszenie pojawiło się jako nowe i warte było zweryfikowania.Na miejscu byłem następnego dnia po 7 rano i zaraz po piętach deptał mi kolejny klient. Na stan plastików naprawdę przy tej cenie patrzyłem z dużym przymrużeniem oka ale technicznie motor pozostawiał naprawde dużo za dużo do życzenia.Przeszłość wypadkowa znacznie się różniła od opisu i rozmów telefonicznych. . Ja w porę się wycofałem. Na powrocie oglądałem ta niebieską afre z garwolina i tak jak ktoś wcześniej pisał motor mechanicznie jest ok ładnie pali równo chodzi , pozostaje tylko kosmetyka i bardziej skłaniałbym się ku temu sprzętowi.

Ostatnio edytowane przez Krzyho0 : 18.03.2012 o 11:47
Krzyho0 jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania