Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Wszystko co chciałbyś wiedzieć o motocyklach innych niż AT > KTM

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 13.12.2011, 16:12   #10
Pawel_z_Jasla

Pawel_z_Jasla's Avatar

Motocykl: RD03
Pawel_z_Jasla jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 tygodni 4 dni 36 min 12 s
Domyślnie

Eeeee... już na samym początku tej mechanicznej rozprawy się zgubiłem, co wy kurw... palicie o jakie rolki, dźwigienki, łańcuchu i krzywki "caman" Ja wiem, że w taczkach mam miejsce na obornik, drewniane rączki do pchania, ośke i kółko i że jak to kółko na boki nie robi to znak, że taczki się pewnie popsuły i lada moment szlag trafi drewnianą panewkę na tej całej ośce.
Tak po mojemu to 690 podobnie jak moje taczki nie jest jednak sprzętem przeznaczonym na autostrady - Lepi strzelił ponad 2.500 km. przy średniej prędkości blisko 110km/h co momentami dawało i pod 150. To że 690 idzie na koło z trójki, ma spory zapas mocy i rzeczywistą V-max pewnie bliską 200 wcale nie znaczy, że jest to sprzęt przeznaczony na długie i jednostajnie-szybkie przeloty.
To tak w skrócie po mojemu, co nie zmienia faktu, że takie 690 chętnie bym jako drugie/trzecie moto adoptował.
Zdrowia Lepi i do miłego !!
Pawel_z_Jasla jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania