|
![]() |
#1 |
buszujący w zbożu
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07
Przebieg: 33.000
![]() Online: 1 dzień 13 godz 40 s
|
![]()
Proste ... ja mam HJC model Phantom ( chyba CL 15 ) w rozmiarze XXXL ... jestem bardzo zadowolony ... kupiłem nówkę w sklepie w Szczecinie za 500zł ale chyba można kupić taniej ... ogólnie polecam ten kask
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Szczecin
Motocykl: RD07a
![]() Online: 20 godz 54 min 14 s
|
![]()
Hero, przejedź się do Belfastu albo poszukaj sklepów w pólnocnej Irlandii (za belfastem też jest jeden). Jeśli nie znajdziesz to co cię interesuje, zawsze możesz zamówić (trochę inne realia niż w Dublinie). Nie raz narzekałem na tą wiochę, bo nie tylko z kaskami mają problem
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Mizerna Kruszynka
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Lusk
Motocykl: RD07a
Przebieg: 110 tys
![]() Online: 2 tygodni 3 dni 12 godz 24 min 19 s
|
![]()
No ostatnio upolowałem KBC http://www.kbc-helmet.com/kbcbbs/zbo...ef826779d3071b
rozmiar xxl i o dziwo wlazł na łeb domknął sie nawet a do brody miałem jakieś 5mm luzu. Niestety mocowanie pasków do kasku opracował jakiś kompletny debil i wszelkie zgrzewy i zszycia są wykonane od strony głowy a nie jak powinny od strony kasku. Można to było jakoś schować we wnęce na uszy, i przykryć jakimś przyzwoitym materiałem, niestety ten sam debil pewno to w imię zasad musiał spierdolić i przykryte jest dosłownie kawałkiem materiału i ledwo co schowane we wnękę. Uciska teraz w czachę jak tajlandzki kondom murzyńskie przyrodzenie. Sprawdziłem w pozostałych sztukach i jest tak samo spartolone. Do tego cena jak za taki shit 300E -lekko przesadzona. Żeby było weselej na szczęce napisano że ona to właściwie nie chroni przed ewentualnymi skutkami pierdyknięcia. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 2 miesiące 2 tygodni 3 dni 10 godz 4 min 32 s
|
![]()
tłumaczę KBC
K-kup B-będziesz C- cierpiał ![]() |
![]() |