| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 

![]() Zarejestrowany: Jun 2008 
				Miasto: Poznań 

Motocykl: 690 Enduro 

Online: 4 miesiące 2 tygodni 1 dzień 4 godz 36 min 25 s 
				 | 

Dokładnie newrom. GPS to nie mapa. To urządzenie, które wie, gdzie jest. To nie znaczy, że użytkownik też wie  

![]() Można jechać wg GPS który nie ma mapy a tylko ślad. I to jest fajna zabawa! GPS jest fajnym dodatkiem do mapy, jeśli chce się wiedzieć gdzie się jest. A żeby dotrzeć do założonego punktu to i sam GPS (bez mapy) da radę. 

"A jeśli nie znajde w swej głowie rozumu to paszport odnajde w szufladzie..."  | 
| 

| 

| 
| 

| 
		#2 | |

![]() Zarejestrowany: Apr 2008 
				Miasto: Łódź 

Motocykl: RD01 

Online: 2 miesiące 4 dni 14 godz 30 min 56 s 
				 | 

Cytat: 

ile to jeszcze potrafi   teraz to ludzie wygodne są a druga sprawa to GPS zaciera instynkt samolokacji w terenie co nie oznacz ze to złe urządzenie
		 | 
|
| 

| 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Ajde Jano 
			![]() Zarejestrowany: Mar 2008 
				Miasto: Rataje Słupskie 

Motocykl: Raczej nie będę miał AT 
Galeria: Zdjęcia 

Online: 9 miesiące 3 tygodni 3 dni 7 godz 33 min 59 s 
				 | 

No tego to nawet nie potrafi nawet ten GPS z mapą 

. Aby wszystko było jasne jestem fanem tego gadżetu (preferuję tylko Garmina) i osobiście zawsze staram się mieć najdokładniejszą mapę w odbiorniku, a z routingu nikt nie każe nam korzystać . Podziwiam zapał autora i proponuję aby zrobić tym, którzy są zainteresowani tematem, egzamin praktyczny na zlocie w Grodźcu. To tylko tak, aby chcącym chciało się chcieć w przyszłości, zrobić coś dla tych chcących chłonąć te wiadomości. Bo znam takich co posiadają 550 i podczas wspólnej jazdy okazało się że jego prowadzi inaczej niż moja . Po zaglądnięciu w setup znalazłem bardzo stary firmware , a właściciel przyznał się że go to kompletnie nie interesuje, a dla mnie jako gadżeciarza to sprawa najważniejsza. PozdrawiaM 

BMW Club Praha 001 1.Nigdy nie polemizuj z idiotą. Sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem. 2.Czasami lepiej milczeć i sprawić wrażenie idioty, niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości.  | 
| 

| 

|