![]() |
|
Ciuch Afrykańczyka spodnie, kurtki, rękawiczki, kombinezony, bluzy enduro, itd. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
DZIDA!!!
![]() Zarejestrowany: May 2009
Miasto: w sumie to już Wrocław
Motocykl: Tasmania Twin
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 15 min 25 s
|
![]()
Ależ proszę. Kilka razy to się pojawiło na forum. Bez echa
http://africatwin.com.pl/showpost.ph...3&postcount=21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2010
Miasto: PRZEWORSK
Motocykl: RD04
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 3 tygodni 1 dzień 23 godz 43 min 39 s
|
![]()
Dziękuję.
Widzisz. Czyli jednak czasem warto otworzyć świeży wątek ![]() Normalnie bym tego nie znalazł. Byle do wiosny.
![]() |
#3 |
![]() |
![]()
namiary to do tej Pani posiadam i numer jest nieaktualny - kilkanascie razy próbowałem - aktualny numer to 692536401 - bardziej chodzi mi o Twoją opinię nt tej kurtki oraz jak się ma wymiarówka Revita do Twoich Wymiarów (jeśli to nie tajemnica oczywiście)
Ostatnio edytowane przez king3 : 26.02.2011 o 20:33 Powód: zmiana nr telefonu, stary jednak jest aktualny |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Jul 2008
Miasto: B Y D G O S Z C Z
Motocykl: KTM ADV 990 "S"
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 21 godz 48 min 30 s
|
![]()
Cześć MCGREGOR.
Tak jak chłopaki piszą, kup sobie dobry nowy kask i buciory, a resztę może na początek z używek. Napisz jakiej jesteś postury (patyczak,king size czy też bigbalabum ![]() Więc dawaj info jakim jesteś dużym chłopcem i coś tam w całej Polsce się znajdzie dla Ciebie. Pozdrófko ![]() ps Jak sobie przypomnę jak kiedyś tam, lata temu wstecz, gdy zaczynałem przygodę z moto-enduro i moto na poważnie w ogóle, w jakich ciuchach a właściwie szmatach jeździłem nie mających nic wspólnego z motocyklizmem tylko zwykłych warstwach "na cebulę" ![]() Ale nigdy nie zapomnę tego uczucia gdy jechałem kupić pierwsze MOTO, swoją Super Tereskę 750 (YAMYCHA =motocykl dla SUPER PENERA) do Płocka z kumplem na jego Afri03 jako pasażer a wracałem już na moto. Jedna z największych radości życia! Niezapomniane!! Cudowne, mistyczne uczucie!!! Pamiętam, jak jechałem pierwsze kilometry i jak nie mogłem się powstrzymać, żeby się nie śmiać tylko skupić na jeździe. !!!!!GDYBY NIE USZY, TO ŚMIAŁBYM SIĘ NAOKOŁO GŁOWY ![]() Ależ się rozmarzyłem teraz. Wszystkim "Nowym", co kupili właśnie swoje pierwsze moto w życiu, życzę 100000000000000 km bezpiecznego ![]() No i nie znikającego uśmiechu na gębie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 6 godz 25 min 26 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Miasto: Warszawa
Motocykl: RD04
Przebieg: 43000
![]() Online: 7 godz 34 min 58 s
|
![]()
MOTOMYSZA,
Moj rozmiar to raczej L, 182 cm wzrostu, 84 kg wagi, Glowa srednia L ![]()
![]() |
#7 |
|
![]()
Zbroja AXO Rozmiar "L" (mój wzrost 194cm i 95 w pasie i jest powiedzmy b. dobrze dopasowana
![]() ![]() Pozdrwódeczka dla Wsjech! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Cytat:
Siemanko Nie będę tworzył nowego tematu, tylko dopisek w w/w: Zbroja AXO...........itd jak wyżej......, obecny stan na "4-kę", 2,5 letnia....... za zbroję chcę 250pln już z przesyłką |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Miasto: Lwówek Śląski
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 18 godz 34 min 18 s
|
![]()
cyt.:
Ale nigdy nie zapomnę tego uczucia gdy jechałem kupić pierwsze MOTO, swoją Super Tereskę 750 (YAMYCHA =motocykl dla SUPER PENERA) Wszystkim "Nowym", co kupili właśnie swoje pierwsze moto w życiu, życzę 100000000000000 km bezpiecznego ![]() No i nie znikającego uśmiechu na gębie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] i oby to nie była Super Tenera bo będzie uśmiech penera jak to kolega pura nazywa....szkoda słów na komentarz, ale się nie powstrzymałem ![]() Propo ciuchów pojawiła się ciekawa oferta Akito http://allegro.pl/spodnie-akito-desert-i1472155170.html tylko nie wiem, czy wypada jeździć w nich na Afri.... pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
![]()
Byłem dzisiaj u Pani Beaty, zakupiłem off tracka, nówka. Towaru duzo, a ma być początkiem kwietnia jeszcze wiecej. Kontaktowac się z nią najlepiej jest przez maila <moto-ubrania@wp.pl>
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |