![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Śląsk
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Przebieg: rośnie
![]() Online: 3 tygodni 3 dni 21 godz 52 min 13 s
|
![]()
Niestety takie aparaty nie są tanie
![]() W ilości nagranych klatek na sekundę nie chodzi tylko o ich ilość. Poszukaj filmu na youtube który był nagrywany w tym samym momencie 30 kl/s i 60 kl/s. Zobaczysz różnicę i o co kaman. Natomiast podzielam Twoje zdanie że nie musi to być 1080. 720 wystarczy całkowicie bez większej utraty na jakości. Wydaje mi się że w jeździe terenowej góra kasku jest bezpieczniejszym miejscem niż bok.
![]() |
#2 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 2 dni 6 godz 59 min 13 s
|
![]() Cytat:
Ponadto przy GoPro powieszonej z boku latwiej sprawdzic w lusterku czy led (swiadczaca o pracy kamery) mryga\sie pali, a takze latwiej sie kamere wlacza - bo nizej wisi. Z wad ciezko ustawic kamere tak zeby nie bylo widac fragmentu kasku - chyba ze powiesi sie bardziej z przodu w okolicach szczeki. Ale faktycznie lepsze kadry z jazdy sa z gory kasku, badz daszku. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Zarejestrowany: Apr 2009
Miasto: Wawa
Motocykl: EXC 200, EXC 250
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 dzień 13 godz 36 min 58 s
|
![]() Cytat: