|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Kraków
Motocykl: CROSS Bike czyli czasowa przerwa w jeździe AT :)
![]() Online: 2 dni 8 godz 58 min 36 s
|
![]()
Witam - poszukując butów dla Ani dowiedziałem się od znajomego, że mają na stanie dwie ostatnie pary butów
GAERNE EXPLORER. Rozmiarowo jedna z nich pasuje (jutro się okaże) i cenę też mam mieć "dobrą" ... ![]() Pytanie brzmi: czy są to buty warte uwagi oraz czy będą odpowiednie dla kobiety (mojej delikatniejszej połowy) Szukam opinii po siedzi, ale czy ktoś z Was ich używa lub używał ![]() ![]() Dziękuję ![]()
![]() |
#2 | |
Miasto: Katowice
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 39 min 57 s
|
![]() Cytat:
zanabyłem takie buty trochę przypadkiem bez oglądania w realu. Moje skromne bo ~ 300km spostrzeżenia są takie: bardzo bardzo wygodne ale ...brak jakiejkolwiek ochrony kostki, mocno się zdzierają od wajchy zmiany biegów ale to może moja wina? Generalnie nie żałuję biorąc pod uwagę cenę, choć gdybym widział je wcześniej w realu to dla siebie szukałbym czegoś bardziej pancernego. Nie wiem jak się spisują w deszczu ale gdzieś wyczytałem, że dają radę ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Motocykl: RD07a
Przebieg: 43k+
![]() Online: 3 tygodni 3 godz 22 min 21 s
|
![]() Cytat:
Mialem je na sobie 2 razy i zdalem w nich moje prawko jazdy wiec nie powiem zlego slowa ![]() ![]() Teraz szukam czegos pancernego. Sidi, Tech, Fox ?
![]() |
![]() |
#4 |
...już nie taki świeży
Miasto: Pawłowice - okolice
Motocykl: 1090R; 350EXC; 690R;
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 6 dni 16 godz 9 min 45 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2008
Miasto: Siemiatycze
Motocykl: RD07
Przebieg: 40 000
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 tydzień 3 dni 16 godz 16 min 8 s
|
![]()
[quote=szymek;1599]Witam - poszukując butów dla Ani dowiedziałem się od znajomego, że mają na stanie dwie ostatnie pary butów
GAERNE EXPLORER. Rozmiarowo jedna z nich pasuje (jutro się okaże) i cenę też mam mieć "dobrą" ... ![]() Pytanie to jest starszy model , czy najnowszy ? Przeglądając oferty w necie to takich nie widziałem tylko górną częścią cholewki na rzepę . Ten model bardziej mi sie podoba. [IMG]file:///C:/Users/______%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/______%7E1/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG] |
![]() |
![]() |
![]() |
Tags |
buty |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Buty Gaerne | slafo | Archiwum | 23 | 22.10.2015 12:58 |
buty W2 z membraną | firefighter80 | Archiwum | 26 | 12.03.2014 18:57 |