![]() |
|
Przygotowania do wyjazdów Jak zdobyć wizę? Jaka kuchenka? Brać materac i namiot? Gdzie są ciekawe miejsca? Jakie kufry wybrać do USA? Czy Anakee założyć odwrotnie? Co to CPD? Odpowiedzi znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2008
Miasto: Bielsko - Biała
Motocykl: dr650se
Galeria: Zdjęcia
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 4 dni 1 godz 20 min 44 s
|
![]()
Dzięki za sraczkę! Jeśli chodzi natomiast o inne antybiotyki, no nie wiem, na inne problemy, niekoniecznie żołądkowe, np wysoka gorączka nie wiadomo skąd, albo inne?
Mało choruję więc się nie znam. Ostatnim razem dobrzy kumple powciskali mi masę piguł, ale z tego masakra pozostała. Biotę ketonal, węgiel, witaminki, spyrol - zazwyczaj wystarcza. Na pustyni mało co żyje!
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: Reykjavik
Motocykl: tyż Honda ale mała siostra królowej
Przebieg: jest
![]() Online: 1 miesiąc 3 dni 3 godz 35 min 20 s
|
![]()
Dobry jest Cipronex-szerokie spektrum czyli prawie na wszystko poza tym jakas amoxycylina i to własciwie wystarczy.. z leków przeciwbólowych dla mnie najlepszy jest Bi-profenid-to jest to samo co ketonal ale dawka wieksza i dwufazowy systam uwalniania- nie poniewiera tak żołądka... poza tym pyralgina i paracetamol...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Apteczka motocyklowa | ACUPS | Przygotowania do wyjazdów | 3 | 08.08.2013 14:27 |
Apteczka ? | Damian | Przygotowania do wyjazdów | 6 | 21.09.2011 20:23 |