Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Główny dział > Wszystko dla Afrykańczyka

Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
Stary 03.02.2011, 13:41   #1
tomekc

tomekc's Avatar

Miasto: Tuchów / Redditch
Motocykl: nie mam AT jeszcze
tomekc jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 tydzień 17 godz 47 min 20 s
Domyślnie

Ja mam wczesniejszy model (b2100 chyba), przyzwyczajasz sie do menu -intuicyjne wiec nie am klopotu, latareczka swieci jak szalona (dioda led), telefon byl wodowany i spadl na glebe nieraz - nie ma zadnych skutkow ubocznych poki co (poza kilkoma zadrapaniami). Podsumowujac -niedrogi telefon, bez wodotryskow typu aparat 12mpix matryca itp...............(ma aparat jak by co). Daje rade bez problemu, polcam

tomekc jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Stary 15.08.2012, 00:17   #2
kacper

kacper's Avatar

Miasto: Gdańsk
Motocykl: RD07a
Przebieg: 37000
kacper jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 dzień 1 godz 10 min 38 s
Domyślnie Twardziel jakich mało

Mam go już 2 lata.Pracuję jako lek.wet. od koni,więc telefon warunki pracy ma niezbyt ciekawe.Codzinnie jest szorowany pod kranem szczotką z mydłem.Przez przypadek zimą ugotowałem go saunie suchej w 110 stopniach a poźniej służył jako latarka,żeby dotrzeć do jeziora z sauny i utopił się na kilka minut w lodowatej wodzie.Zaliczył też lot z obijaniem się przez 2 piętra klatki schodowej-o innych dziesiątkach gleb nawet nie wspomnę. Coś tam w środku grzechocze ,a poza tym działa bez zarzutu,choć prymitywny przyznam z niego egzemplarzTo najtwardszy telefon jaki miałem,reszte można w świetle tych zalet mu wybaczyć bez problemu.Nie chcę innego.
kacper jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem
Odpowiedz

Zasady Postowania