![]() |
|
Wszystko dla Afrykańczyka Ciuchy, buty, kaski, gogle, rękawiczki, kondomy, pokrowce, ochraniacze, zbroje i inne gadżety które chcesz opisać lub polecić |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: May 2008
Miasto: Tuchów / Redditch
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 1 tydzień 17 godz 47 min 20 s
|
![]()
Ja mam wczesniejszy model (b2100 chyba), przyzwyczajasz sie do menu -intuicyjne wiec nie am klopotu, latareczka swieci jak szalona (dioda led), telefon byl wodowany i spadl na glebe nieraz - nie ma zadnych skutkow ubocznych poki co (poza kilkoma zadrapaniami). Podsumowujac -niedrogi telefon, bez wodotryskow typu aparat 12mpix matryca itp...............(ma aparat jak by co). Daje rade bez problemu, polcam
![]() |
#2 |
Miasto: Gdańsk
Motocykl: RD07a
Przebieg: 37000
![]() Online: 1 dzień 1 godz 10 min 38 s
|
![]()
Mam go już 2 lata.Pracuję jako lek.wet. od koni,więc telefon warunki pracy ma niezbyt ciekawe.Codzinnie jest szorowany pod kranem szczotką z mydłem.Przez przypadek zimą ugotowałem go saunie suchej w 110 stopniach a poźniej służył jako latarka,żeby dotrzeć do jeziora z sauny i utopił się na kilka minut w lodowatej wodzie.Zaliczył też lot z obijaniem się przez 2 piętra klatki schodowej-o innych dziesiątkach gleb nawet nie wspomnę. Coś tam w środku grzechocze ,a poza tym działa bez zarzutu,choć prymitywny przyznam z niego egzemplarz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
"Oranżada"dla przyszłego "zdrajcy". | MOTOMYSZA | Wszystko dla Afrykańczyka | 7 | 29.10.2012 19:21 |