Wróć   Africa Twin Forum - POLAND > Podróże. Całkiem małe, średnie i duże. > Relacje z podróży > Trochę dalej

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 07.11.2010, 10:41   #4
rafalkefir

rafalkefir's Avatar

Miasto: Gliwice
Motocykl: RD07
Przebieg: 86000
rafalkefir jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 dni 2 godz 56 min 21 s
Domyślnie

Na miejscu jesteśmy umówieni z znajomymi z Monachium, wspólnie przypiwku rozbijamy namioty i pędzimy na browara. Co roku przyjeżdża tam około 30 000 motocykli w większości bmw, teren jest dobrze zabezpieczony nie ma możliwości postawienia motocykla koło namiotu, biwakowanie całkowicie bezpłatne, obsługa nie z tej ziemi. Motocykle poukładane w alejkach, w każdej alejce stoi ochroniarz i nie wpuści jak jest pełna a jak jest wolna to parkujesz, sanitariaty ubikacje prysznice najwyższy poziom, czyściutko pachnąco, wszędzie papier, ręczniczki i kwiatuszki, bezpłatnie oczywiście. Rano wstajemy i idziemy na krótki obchód na terenie stoi wielki namiot gdzie jest jedzonko i scena, wieczorem koncerty imprezy i losowanie nagród, na wejściu możesz za 5 ojro kupić blache pamiątkową razem z losem i w sobote wieczorem losują motocykl. Obok jest serwis, serwis opon kilka barów mnóstwo stoisk, są dwa tory terenowe na jednym możesz pojeżdzić hp2, x chalangem lug g 450 na drugim dostajesz gs 1200 i jeżdzisz z instruktorem, na parkingu możesz się zapisać na wycieczke każdym motocyklem bmw. jedzie się z instruktorem po kilkanaście motocykli i wiele wiele atrakcji których nie chce mi się opisywać, dla mnie i tak najciekawszym miejscem jest kino w którym można obejrzeć slajdy filmy i posłuchać opowieści ciekawych osób takich jak np iwan mc gregor i innych podróżników. Z racji tego że byłem tam już wiele razy nie chce mi się po raz nasty oglądać tego samego i wyciagam towarzystwo na zwiedzanie hehehe,DSCF0027.JPG
DSCF0028.JPG DSCF0029.JPG
DSCF0030.JPG DSCF0033.JPG
DSCF0034.JPG DSCF0035.JPG
rafalkefir jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem

Zasady Postowania