![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 52 min 29 s
|
![]()
Dortmund-Mazury Challenge
![]() Ale na serio to 800-tki jezdza juz daleko. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Myku, ale ty się tam mocno zgermanizowałeś
![]() Ja w sieci nie widzialem wyprawy coś jak Sambor&Izi na gs800. Takiej by się z 10 razy wyjebać na kamolach, przeprawić pare razy w rzece po jaja, przyjebać w skałe psa konia krowe, zalać kilka baków hujostwa a nie paliwa, zmienić olej na jakiś byle jaki samochodowy z braku oleju motocyklowego. Czyli wszystko za co nie zapłacisz swoją niemiecką visą ani mastercard. A te motoamerica pretora to bym na GS ale 500 przejechał z palcem w nosie. Wracając do malego tigera to nie da się podobieństwa do innej 800 nie odmówić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Germany
Motocykl: CRF1000D+Cegla+Czelendz
![]() Online: 4 miesiące 1 tydzień 5 dni 17 godz 52 min 29 s
|
![]()
No tak Rambo,ale motocykla o jakim piszesz z 80% forumowiczow nie potrzebuje.Przeciez nie kazdy bedzie robil sobie takie wycieczki.Odnosze wrazenie,ze bardziej chodzi o posiadanie motocykla ktory moze,niz o motocykl ktory naprawde potrzebuje.Wydaje mi sie,ze dla 80% naszej gromady nowy Trum to i tak w zupelnosci wystarczy.Podobnie jak gs800.Do blota sa inne,lzejsze.A o dalekich krajach to dla wiekszosci i tak pozostanie czytanie w Podroze-troche dalsze
![]() Sambor,Izi i moze jeszcze kilku,ba kilkunastu.Ile osob jest na forum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Panowie z pewnej niemieckiej firmy gdzie ich asistans działa tylko w Unii. Pewnie te 80% motocyklistów z niej nie wyjeżdża, a tych co wyjadą mają w D.
Tak się składa że płynołem promem na Islandie a nie leciałem samolotem ![]() Posiadanie takiego motocykla jak np Africa Twin daje mi poczucie pewności a używam motocykla 10 lat do celów zawodowych/zarobkowych. Znam swoją branże od lat. Pewne motocykle nadają się do niej bardziej inne zupełnie. Po tym co czytam i słysze od użytkowników gs800 na pewno nie stanę właścielem tej zabawki, bo mam swoje przyzwyczajenia i nie bardzo widzę bym miał z nich rezygnować. Nie gram na automatach do gry ani w lotto. To że w PL nie ma paliwa 77 oktanów nie oznacza że mam jeździć tylko na szprycy sterowanej laptopem. Do prostych zadań są proste instrumenty. I dla tych iluś tam osób na forum te nowe 800 nie są w żaden sposób czymś ciekawym. Dla mnie są brzytkie i nie chciałbym jechać nimi w deszcz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Tiger 800 XC | mdxmd | Inne - dyskusja ogólna | 29 | 06.06.2017 11:19 |
Tiger czy DL? | kris2k | Inne - dyskusja ogólna | 14 | 05.08.2013 21:44 |