![]() |
|
Inne - dyskusja ogólna Dział poświęcony motocyklom nieskategoryzowanym. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Stary (P)iernik
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]()
Popatrz na ceny i roczniki mobile i motoscout. Będzie przynajmniej 500 euro mniej.
Strach jest. Taki sam jak u nas jeśli jedziesz z Zakopca na wybrzeże i widzisz złom. Wyprawa na darmo. Jeśli kupiłeś na ebay a stan odbiega od opisu nie musisz brać. nic za to nie grozi. sprzedajacy się nawet nie wychyli żeby wystawić ocene (-) Kupno przywiezienie 2tys jakbyś nie miał czym
Ostatnio edytowane przez Franz : 12.06.2008 o 09:44 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Jaki świeży jaki świeży ??
Miasto: Warszawa
Motocykl: nie mam AT jeszcze
![]() Online: 3 tygodni 11 godz 52 min 29 s
|
![]()
W sumie racja .....
A jak wygląda sprawa techniczna z kupnem moto w Niemczech ? Chodzi o to żeby przyjechać na kołach a nie ciągnąć lawetą ... czy to jest możliwe ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stary (P)iernik
Miasto: Świeradów Zdrój
Motocykl: XR400 , XR650L XL600V
![]() Online: 4 miesiące 2 tygodni 6 dni 9 godz 39 min 10 s
|
![]()
Brak kalkulacji. Tablice ( koszt) , załatwiane tablic, chodzenie po urzędach
- czas. przy sprzedaży sprzedajacy musi wyrejestrować. Masz samochód+ hak+ przyczepka - brak( wypożyczalnia). Jedziesz i przywozisz. Na kołach błąd.
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Motocykl: RD07a
![]() Online: 7 godz 18 min 19 s
|
![]()
Zdarzyło mi się podróżować po RPA (Johannesburg-Kapsztad, zahaczając o Kalahari) na wypożyczonym GSie (2osoby) i bardzo fajnie sie jechało, dopóki nie zapaliła się sakwa od rozgranej osłony wydechu
![]() Akurat trafił się odcinek autostrady i przy 140 km/h pęd powietrza dławił ogień. Dopiero energiczne gestykulacje czterech czarnych pasażerów samochodu uprzytomniły mi że coś jest nie tak (na początku myślałem, że chcą mnie okraść ![]() ![]() Po drodze spotkałem kilka osób na takim samym GSie i jedna z nich opowiedziała mi podobną historię, kiedy jadąc we dwójkę pasażerka zdjęła kurtkę, tak że ta się opierała na osłonie wydechu. Skonczyło się również małym pożarem! |
![]() |
![]() |