|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Gdańsk
Motocykl: exc 250 2T :)
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 12 godz 15 min 2 s
|
![]()
Bo te w oplocie to nie są gumowe, tylko kosmiczne. A w tych z oplotem w środku, a nie ładnie na zewnątrz to nawet w rajdach zawodowcy startują i żyją. Ale oni maja inne budżety
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Sep 2013
Miasto: Lubelskie
Motocykl: CRF1000
Przebieg: 149 000
![]() Online: 1 miesiąc 2 tygodni 2 dni 11 godz 5 min 46 s
|
![]()
bo ledy i oplot to podstawa oraz złoty łańcuch i naklejki na felgach
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Miasto: Gdańsk
Motocykl: exc 250 2T :)
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 12 godz 15 min 2 s
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Białystok/Jaświły/BielskP
Motocykl: LC 4
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 14 godz 1 min 34 s
|
![]()
Sam nie wiem niektórzy szukają chyba na siłę smaku w gównie, albo się nudzą... Nowa Afra jest dokładnie tym czym powinna być. Ma wszystko to czego nam brakowało w starej. Jest XXI wiek elektronika jest wszędzie, normy są takie jakie są czy to komu się podoba czy nie. Nowa Afra ma elektroniki tyle ile trzeba i ani grama więcej. Zawiasów też raczej nie będzie potrzeby wymieniac...i dobrze, że nie ma kardana, bo na ch..j jej kardan. Czytając niektóre opinie mam wrażenie że piszą je jakieś rozpieszczone panienki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Zarejestrowany: Oct 2010
Miasto: wilidż Opole
Motocykl: CRF 1100
Przebieg: 0 kkm
![]() Online: 2 miesiące 2 dni 6 godz 44 min 56 s
|
![]() Cytat:
![]() Pisałem już o tym w innym wątku jak jakieś 3 tygodnie temu ratowaliśmy szwajcara jadącego dookoła świata, który utknął na nowym Triumphie Tigerze na drodze Mesita - Ushguli w Gruzji. Spalił sprzęgło walcząc z ciężkim klocem. Zapaliła mu też się kontrolka CHECK ENGINE i ....... nawet w Tibilisi nie umieli zdiagnozować o co chodzi. Wysłali go do Rosji do autoryzowanego salonu. Od tych trzech tygodni chłop szuka pomocy. Coś mi tam od czasu do czasu skrobnie: "I was two nights in Mestia. The host oft he guest house organised a bus fort he transport to Tbilisi. Yesterday i went to a biker bar here and asked for a good mechanic. I have now an adress and will go there this afternoon. I hope they can help me there." "I went here to a Bikerbar to ask for a mechanic. The people there said to go to the PitStop garage. When i was there the mechanic looked at my bike, saw the check engine light and said try to go to Yaketerinburg, we canât fix it." Teraz jeszcze bardziej doceniam stare, ale jezdżące "trupy". ![]() Ostatnio edytowane przez Rychu72 : 31.07.2015 o 10:52 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Zarejestrowany: Nov 2011
Motocykl: nie mam
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 13 godz 39 min 49 s
|
![]()
Niektórzy straszą elektroniką. A mnie zawsze się wydawało, że dzieci ery cyfrowej naprawiają moto za pomocą komórki.
Przynajmniej mój chrześniak, potrafi tak samochody szybko naprawiać. Podłączył sobie wifi(blue?) czujnik do kompa i na adroidzie ma wszystkie parametry samochodu, nie wsiadając do niego. Widzi błędy i w moim Golfie jak i swojej cytrynie. Dużo nie brakuje, by mi wyłączył silnik sms`em ![]() Bierzesz na wyprawę klucz 17/15? Dlaczego nie weźmiesz aplikacji na Africę na swoją komórkę? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Miasto: Krakuff
Motocykl: RD07a
![]() Online: 4 miesiące 3 tygodni 3 dni 6 godz 47 min 37 s
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Zarejestrowany: Oct 2014
Miasto: Warszawa
Motocykl: XT660Z, HSQ701
![]() Online: 1 tydzień 6 dni 22 min 18 s
|
![]()
Jedno trzeba przyznać fanom AT. Cokolwiek nie wyjdzie, jakikolwiek fuckup - waga, guma w motorze za 53 koła itd, to jest interpretowane na korzyść Pana Hondy. Zupełnie jak w dowcipie :
Wraca pijany mąż do domu po dwóch dniach balangi. Żona, chcąc pokazać jaka to ona jest dobra, rozbiera go i mówi: - O, mój ty biedaku, znowu te delegacje, ależ jesteś zmęczony. Widać ślady szminki na torsie: - Znowu ta ślepa sekretarka ochlapała cię winem... Ściąga mu spodnie i widzi damskie figi. Nagle zaniemówiła, a mąż: - No, kombinuj, mała, kombinuj ![]()