![]() |
#14 |
Niepozorny
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: Wiocha na Jurze, bliżej Krakowa niż Częstochowy
Motocykl: Bardzo stara Teresa
![]() Online: 4 tygodni 1 dzień 4 godz 18 min 35 s
|
![]()
Pewnie wszyscy to wiedzą ale i tak powiem dla tych co zapomnieli jak należy dbać o zdrowie w egzotycznych krajach.
Po pierwsze i najważniejsze primo należy pić mocny alkohol ( nie piwo ) kiedy tylko można. Po drugie primo pić Colę nawet jeśli się nie lubi. Pod żadnym pozorem nie pić tubylczej wody ( nawet zęby myć butelkowaną), nie użwać kostek lodu, unikać sałatek. Pragnienie świetnie gasi np. arbuz Sraczkę leczyć miejscowymi specyfikami i ...popijać alkoholem ![]()
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
PRZEZ KRAJ PARTYZANTÓW, KOKAINY I KAWY: czyli pekaesem po Kolumbii. [Listopad 2011] | czosnek | Trochę dalej | 48 | 12.01.2013 01:50 |
Mój mały reset - cztery dni na wschodzie | Jaskola | Polska | 25 | 15.08.2012 11:02 |
Otwieram Wrota Afryki czyli... lek na jesienną depresję vol.2 [Listopad 2011] | Neno | Trochę dalej | 148 | 22.01.2012 19:08 |
Na hiszpańskich papierach, marokańską pistą w pizdu [Listopad 2010] | consigliero | Trochę dalej | 8 | 25.08.2011 14:30 |