![]() |
|
Wszystko dla Afryki Wszystkie nieoryginalne rozwiązania, które można zapakować do Twojego motocykla. Gmole, stelaże, kufry, sakwy, bagażniki, uchwyty, kanapy, modyfikacje zawieszeń, kierownic, gniazdka, GPSy, dynojety, bagstery i inne scottoilery... |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#20 |
dziad barowy
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: bielsk podlaski
Motocykl: RD07a
![]() Online: 2 miesiące 1 tydzień 5 dni 16 godz 10 min 5 s
|
![]()
miałem oryginalnego scota i go wyjąłem bo to badziewie. samoróbka działa 100 razy lepiej. ma maleńki pojemniczek na olej. ktoś zaraz powie że można dokupić piękny oryginalny większy pojemnik tylko niech od razu powie ile on kosztuje. dla mnie scottoiler to przerost ceny nad rozumem
![]() no chyba że ktoś chce sie polansować z zolta naklejką na motorku. dodaje to mu takiego globtroterowego designu - coś jak wszystko w technologji rejli osobiście stanowczo odradzam gdyż nie mam w zwyczaju płacić grubej kasy za kawałek plastiku. za resztę pieniedzy masz hipol na 20 lat ![]()
Africa jest jak kotlet schabowy. im mocniej bita tym lepiej smakuje. rolnik-kaskader RD 07A '96 na starym forum w szóstej linijce ![]() Ostatnio edytowane przez wasilczuk : 24.09.2008 o 08:23 |
![]() |
![]() |
Narzędzia wątku | |
Wygląd | |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Zamówienie zbiorcze na buty BMW GS2 | afrykanin | Archiwum | 50 | 15.11.2012 10:11 |