Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 24.06.2012, 23:33   #2
wilczyca

wilczyca's Avatar

wilczyca jest na dystyngowanej drodze
Online: 1 miesiąc 1 tydzień 1 dzień 22 godz 57 min 46 s
Domyślnie

Cytat:
Napisał Mijamoto Zobacz post
Potem pomyślimy jak ją odebrać.
ja jeżdżę teraz w poniedziałki do Katowic i w piątki wracam do BB, więc jeśli ktoś czołówkę odbierze, to w przyszłym tyg. mogę ją zabrać ze sobą i jakoś to dalej zorganizujemy. Co Wy tak siejecie swoje rzeczy? Tu mapa, tam czołówka, jakieś elektroniczne badziewie... eh... luuudzie!

Cytat:
Napisał dreed Zobacz post
dzieki Leszkowi za nowe lusterko do Afryki (On to chyba ma wszystko w magazynku)
eee, a nie ma Leszek przypadkiem jeszcze jakiegoś prawego z prawym gwintem? Bo mi brakuje od dzisiaj

Cytat:
Napisał Rychu72 Zobacz post
Tak poza tym to dzięki wszystkim, bo zaliczyłem fajnego reseta w wesołym gronie. Takie weekendy powinne być ustawowo obowiązkowe . Do następnego i szybkiego.
Wrzucajcie fotki plisssssssssss.!!!!!!

PS
I żeby było jasne to dalej nie wszystkich lubie.
o... tak!

Fajnie było... Bardzo fajnie... Zaczynam coraz poważniej myśleć o mniej śliskich oponach Może ktoś ma na zbyciu? Tylko uwaga.. z przodu mam 19...
Naczelny, dzięki za foty! pięknie udokumentowana moja przygoda Ale nie nagrałeś, jak za pierwszym razem odpalam z kopa kata A mogłoby to mnie przynajmniej w małym stopniu zrehabilitować po nieudanym podejściu do dzika cheńkowego...
Raf, pięknie bierzesz zakręty... zapomniałam Ci tego powiedzieć, będzie mi się to śniło po nocach... po prostu kunszt

spojrzę na moje fotki i coś dorzucę od siebie...
Ja też dotarłam do domu.

pozdrosy!!!
wilczyca jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem