|
|
#61 | |
|
Administrator
![]() |
Cytat:
Masz rację ch.. do tego, ale przecież to forum, każdy może się wypowiedzieć. Chyba aż tak Cię nie boli, że skomentował cenę ciężarków. Za bardzo się negatywnie nakręcasz.
|
|
|
|
#62 |
![]() |
Mierzi mnie kiedy się komentuje jak ktoś wydaje swoje pieniądze.
Będę dalej obserwował z daleka tę falę optymizmu i zgody panującej na forum, kiedy mnie tu nie ma.
|
|
|
#63 |
|
dupa nie ajatollah
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 1 miesiąc 5 dni 8 godz 48 min 12 s
|
No, tak mierzi, że przypieprzasz się do moich membran za pinsiont złotych.
Mentalność Kalego.
Może zasugerować, że Hyde park tylko dla dorosłych? Bo z tym na własną odpowiedzialność nie wszyscy rozumieją jak widać. Wchodzą i narzekają że jest jak jest. To tak jakbym wszedł do monopolowego i prawil kazanie jaki alkohol szkodliwy. (copyright Fazik) |
|
|
|
|
|
#64 |
![]() |
Niezależnie od tego gdzie byłeś, co widziałeś i jakich to mądrości byś nie napisał będziesz dla mnie zawsze zakompleksionym palantem i nic tego nie zmieni. Nie dodam - niestety. Nawet nie chce mi się już wyjaśniać.
Caravanistan, leśne forum dyskusyjne czy forum turystyki górskiej - wszędzie zostawiłeś za sobą smród nie wnosząc nic konstruktywnego. Ta Twoja wstawka z tym jak to ponadrzecietnie piłujesz czy jak bardzo przejechałeś Strategice w każdym dowolnym kierunku - wszystko to składa się w jeden obraz. Staram się nie być negatywny. Stwierdzam stan faktyczny.
|
|
|
#65 |
|
Administrator
![]() |
Możecie czasem odpuścić?
|
|
|
#66 |
![]() |
|
|
|
#67 | |
![]() |
Cytat:
![]() A w temacie serwisów, tanio to już było |
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Administrator
![]() |
Słuchajcie.
Forum to wolność wypowiedzi. Forum motocyklowe to najczęściej zbiór indywidualistów, którzy mają swoje poglądy. To jest niezaprzeczalny fakt. Kultura wypowiedzi jednakże jest czymś co powinno zawsze stać ponad wszelkie podziały. Wszyscy mamy dosyć, jak docierają do nas jakieś informacje, że nasz "kochany" (nie)rząd znowu czymś chce nas dojechać. Kolejny raz powtórzę, że to forum motocyklowe a nie grupa dyskusyjna o ludzkich preferencjach. Posty personalne, wycieczki po innych, czy też po prostu chamstwo będzie piętnowane. Dlaczego określone jednostki po prostu nie potrafią trzymać języka za zębami, tylko notorycznie muszą kłapać jęzorem tylko po to, aby im się ulało i była kolejna zadyma. Może niektórych przerasta na obecną chwilę poruszanie się pośród innych ludzi, którzy mają wspólną pasję jaką są motocykle - myślę, że taka osoba dobrowolnie i z własnej woli powinna iść na jakiś "forumowy" urlop, wyjeździła się, uratowała kotka z drzewa czy zrobiła coś, co pozwoli tej osobie wrócić i wypowiadać się na kulturalnym poziomie a nie sączyć jad i złośliwe docinki pod postami innych. Kolejny raz zachowanie poniżej deklarowanego wieku, jakby pesel rósł, ale wprost proporocjonalnie zanikał poziom inteligencji społecznej...
|
|
|
#69 |
![]() |
Tak to jest forum dyskusyjne. Lakrua wstawił rachunek, napisałem bez żadnej szydery jadu itd co myślę i wyraziłem swoje co ja bym rozważył. Nigdzie nie napisałem co ma autor robić więc wczorajszy mój post jest odpowiedzią na przypier...nie się o nie zgaszone światło w lodówce.
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
dupa nie ajatollah
![]() Zarejestrowany: Jul 2023
Motocykl: xd
Online: 1 miesiąc 5 dni 8 godz 48 min 12 s
|
Jak to jest, że niektórym (Matjas, Danny) wolno więcej i nikt z tym nic nie robi?
Tutaj Matjas ewidentnie przywalił się do Melona. #gdziejestDubel https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=48571
Może zasugerować, że Hyde park tylko dla dorosłych? Bo z tym na własną odpowiedzialność nie wszyscy rozumieją jak widać. Wchodzą i narzekają że jest jak jest. To tak jakbym wszedł do monopolowego i prawil kazanie jaki alkohol szkodliwy. (copyright Fazik) |
|
|
|