![]() |
|
Rama, zawieszenia, napęd Montaż i demontaż łańcucha, zębatek, zawieszenia przedniego i tylniego, centralki i bocznej podstawki, wahacza z ułożyskowaniem. Numery ram, kierownice, rodzaje łancuchów, podnóżki, półki. |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]()
Kuba robi kości
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
![]() Zarejestrowany: Feb 2010
Miasto: Inowrocław
Motocykl: RD07a
![]() Online: 1 miesiąc 1 tydzień 5 dni 4 godz 52 min 41 s
|
![]()
A ja już nie mam trampka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Boano zrobił promocyjną ofertę do końca grudnia na saksa 48 mm do Africi za jedyne 1790 eurasów , jak by kogoś interesowało
![]()
Proszę siadać, się nie wychylać, się nie opowiadać I łaskawie i po cichu i bez szumu i bez iskier Wypierdalać. Ostatnio edytowane przez Adagiio : 24.05.2013 o 06:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Zarejestrowany: Apr 2008
Miasto: Białystok/Jaświły/BielskP
Motocykl: LC 4
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 14 godz 1 min 34 s
|
![]()
Toż to prawie darmo...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakonserwowany
![]() |
![]()
Zawieszenie stosuje się to samo co do AT tylko adaptery do tracz i sztycza się zmieniają , oprócz zawiechy mają to : http://www.boano.com/special.asp?id=72&mod=no Nie wiem jaka cena była wcześniej , dostałem od nich mejla z promocjami , zostawiłem tam trochę kasiory , teraz mi spam przysyłają od czasu do czasu .
![]() |
#7 |
Miasto: Białystok/Jaświły/BielskP
Motocykl: LC 4
![]() Online: 1 miesiąc 3 tygodni 4 dni 14 godz 1 min 34 s
|
![]()
Taka zawiecha i kewlarowy zbiornik paliwa są na mojej liście pilnie potrzebnych gadżetów... tylko kto za to zapłaci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
GDANSK
![]() Zarejestrowany: Mar 2008
Miasto: GDANSK
Motocykl: juz bez afryczki - niestety
![]() Online: 7 godz 41 min 59 s
|
![]()
moim skromnym zdaniem , kombinowanie z samymi sprezynami ,nic tu nie da . zawieszenie seryjne jest ok ( w stosunku do mocy i ciezaru ) . jak juz -to rownolegle trzeba by bylo podbic moc ( chyba , ze bardziej chcesz sie "polansowac" - niz naprawde polatac po dziurach ) i jak juz afryczka miala by te przynajmniej 80pare kucykow auuuuuuuu!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Motocykl: RD04 CRF 450 R Husqvarna TE 610
Przebieg: 50000
![]() Online: 1 dzień 6 godz 57 min 29 s
|
![]() Cytat:
Rambo progresy nie dobijają ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Zarejestrowany: Mar 2005
Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
![]() Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
|
![]() Cytat:
![]() okej, ale jak mi to kcesz udowodnic..? kiedys wyrwałem sobie przedni błotnik gmolami przy podjażdaniu pod 15cm kraweżnik. to bylo na seryjnych sprężynach., co to wymiar z manuala niby trzymaly, ale SAG pokazywał ze już klapa. Olej 15w to pomyłka już napewno. chyba ze Ci poleciały slajdery. to jak hipolu zalejesz tez nie wiem czy bedzie OK. ogólnie afryka, fabrycznie ma dosc twarde zawieszenie, ale patrząc na forum średni wiek AT to 10 lat. to i już zdążyły klapnać. tylna sprężyna od rd04 moze byc cieżko kupic. Hubert sobie zalożył poprostu twardszy model od rd07. ja mam progresa też z tyłu. tez nie bardzo widze by sie do dało ugiać do końca. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Wątek | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post / Autor |
Motoalleycat 2011. Impreza terenowa w Wawie. 16.04 | Artuditu | Imprezy forum AT i zloty ogólne | 4 | 17.04.2011 20:28 |